ostatné

Vizitka - tvár spoločnosti: ako vytvoriť vizitku

Obsah:

Vizitka - tvár spoločnosti: ako vytvoriť vizitku

Video: Jak vytvořit vizitky ve Photoshopu - Fitness trenér #1 2024, Júl

Video: Jak vytvořit vizitky ve Photoshopu - Fitness trenér #1 2024, Júl
Anonim

Vizitka spoločnosti je druh mini-prezentácie, ktorá do značnej miery ovplyvňuje postoj zákazníkov a potenciálnych partnerov k spoločnosti. Chyby v texte, zle zvolený dizajn, nečitateľné písmo, lacná tlač - to všetko môže ľudí priviesť k myšlienke, že jedná s podnikom, ktorému by nemalo byť dôverované.

Image

Aká by mala byť dobrá vizitka pre spoločnosť

Je potrebné poznamenať, že všetky vizitky spoločností sú rozdelené do dvoch typov: informácie, t. obsahujúci základné informácie o spoločnosti a jednotlivcovi, vyhotovené pre každého zamestnanca, ale zároveň udržiavané v rovnakom štýle. Odporúča sa vyrábať karty oboch typov.

Je dôležité, aby bola vizitka nezabudnuteľná. Obyčajný čierny text na bielom pozadí je zlá voľba, pretože pri pohľade na desiatky kariet konkurenčných firiem by sa mal človek venovať vášmu. Umožní to štýlový, starostlivo premyslený, originálny dizajn. Nemali by ste šetriť na službách špecialistov alebo na kvalite tlače: dôrazne lacná vizitka spôsobuje nepríjemné asociácie a neprispieva k zlepšovaniu mienky spoločnosti.

Venujte osobitnú pozornosť textu, ktorý bude vytlačený na vizitke. Ak hovoríme o spoločnosti, nestačí iba jedno meno: musíte zadať adresu webovej stránky, telefónne číslo, druh činnosti a ďalšie dôležité informácie. Ak pripravujete šablóny vizitiek pre zamestnancov, uveďte pozíciu, kontaktné telefónne číslo, firemný e-mail. Informácie by mali byť ľahko dostupné: nekontrastné znaky zlučujúce sa s pozadím a zle čitateľné písma sú vylúčené.

Nakoniec by mala mať vizitka spoločnosti štandardné veľkosti. Ľudia, ktorí používajú veľa rôznych kariet, pre nich často začínajú samostatné albumy a ak vaša vizitka nezapadá do vrecka, je pravdepodobné, že budú jednoducho vyhodení.

Odporúčaná