obchodné

Ako otvoriť opravovňu obuvi

Ako otvoriť opravovňu obuvi

Video: Lepidlo MAMUT GLUE (High tack) v pořadu Rady ptáka Loskutáka (CZ) 2024, Júl

Video: Lepidlo MAMUT GLUE (High tack) v pořadu Rady ptáka Loskutáka (CZ) 2024, Júl
Anonim

Oprava obuvi v mysliach mnohých sa stále spája výlučne s malými kabínkami, v ktorých pracuje jeden majster remeselník, ktorý plní štandardné objednávky na výmenu pätových čiapok alebo zlomených zipsov. V súčasnosti sa na trhu domácich služieb začal vyvíjať iný formát - workshopy, na ktorých sa zúčastňuje niekoľko odborníkov naraz. Poskytujú najširšiu škálu služieb na opravu všetkých druhov obuvi vrátane topánok prvotriednej kvality, ktoré si vyžadujú osobitný prístup.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory s rozlohou 25 metrov štvorcových;

  • - súbor vybavenia (nové alebo použité);

  • - počiatočné dodanie spotrebného materiálu;

  • - najmenej dvaja remeselníci a správca v personáli;

  • - internetová stránka a iné dostupné prostriedky reklamy.

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu o rozlohe 25 metrov štvorcových s možnosťou pripojenia na spoľahlivú elektrickú sieť, ktorá znesie pomerne veľké zaťaženie. Zariadenia, ktoré používajú profesionálni obuvníci, absorbujú pomerne veľa elektriny a výpadky prúdu okamžite zastavia prácu v akejkoľvek dielni obuvi. Vezmite prosím na vedomie, že v stredných a vysokých školách musí byť pracovná plocha oddelená od oblasti vydávajúcej recepcie na obuv, prenajaté priestory sa musia zodpovedajúcim spôsobom zmeniť.

2

Nájdite čo najviac ponúk týkajúcich sa nákupu použitého vybavenia na opravu obuvi. Najlepším riešením je skupina použitých strojov vyrobených v zahraničí, pretože staré domáce vybavenie je nespoľahlivé a nová importovaná linka bude stáť začínajúceho podnikateľa príliš drahá. Okrem zariadení sa bude vyžadovať okamžitá dodávka spotrebného materiálu, ktorý sa potom neustále doplňuje a zvyšuje.

3

Vyzdvihnite dvoch alebo troch majstrov, ktorí majú dobrú povesť a jednoznačne vyhrávate s formou práce, ktorú im môžete ponúknuť. Majster, ktorý pracuje nezávisle, musí často venovať veľkú časť svojho príjmu na platenie za elektrinu a nákup dodávok, takže ak mu dáte dostatočne vysoké percento z každej dokončenej objednávky, je tu možnosť „obuvníka“ zaujať a uviesť ho do práce. Budete tiež potrebovať zamestnanca, ktorý bude prijímať a vydávať príkazy - každý mesiac musí platiť pevný plat.

4

Vypracujte stratégiu propagácie nového dielne obuvi nájdením najúčinnejších kanálov na distribúciu reklamných informácií. Letáky, ktoré je potrebné distribuovať v blízkych oblastiach, pomáhajú prilákať zákazníkov. Môžu sa tiež opýtať na možnosť opravy drahých topánok prostredníctvom internetu, preto by bolo vhodné utrácať za vytvorenie a propagáciu vlastnej webovej stránky vizitky. Nakoniec, jasný propagačný znak, ktorý je zrejmý z diaľky a priťahuje pozornosť všetkých okoloidúcich, dobre poslúži propagácii.

Ako otvoriť opravu obuvi

Odporúčaná