nepopulárne

Ako sa otvoriť ooo sami

Ako sa otvoriť ooo sami

Video: How to speak so that people want to listen | Julian Treasure 2024, Júl

Video: How to speak so that people want to listen | Julian Treasure 2024, Júl
Anonim

Ak si chcete založiť spoločnosť s ručením obmedzeným sami, musíte sa oboznámiť s postupom registrácie a požiadavkami na vyplnenie formulára žiadosti. Takéto informácie je možné objasniť pri inšpekcii Federálnej daňovej služby, kde budete predkladať dokumenty, alebo na oficiálnej webovej stránke Federálnej daňovej služby Ruska (adresa: www.nalog.ru). Existujú všetky potrebné vysvetlenia, regulačné prepojenia.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnutie vytvoriť právnickú osobu. Môže sa vyhotoviť v zápisnici z valného zhromaždenia zriaďovateľov alebo rozhodnutím jediného účastníka v spoločnosti. Odráža názov spoločnosti, jej umiestnenie, veľkosť základného imania a podiely účastníkov. Minimálna veľkosť je stanovená zákonom o LLC a predstavuje desaťtisíc rubľov. Ak chcete priradiť adresu spoločnosti, musíte poskytnúť priestorové dokumenty.

2

Ak chcete vypracovať a schváliť zakladateľskú listinu spoločnosti, podpíšte dohodu o založení spoločnosti, ak sú dvaja alebo viacerí účastníci.

3

Založenie bankového účtu a vyplatenie najmenej 50% základného imania. Ak prispieva majetok, zakladatelia sa musia dohodnúť na jeho hodnote alebo vykonať nezávislé hodnotenie.

4

Úhrada štátnych poplatkov a predloženie dokladov pre štátnu registráciu. Registráciu právnických osôb vykonávajú daňové úrady. Žiadosť sa podáva v mene osoby, ktorá je poverená na valnom zhromaždení zakladateľov s registráciou spoločnosti. Podpis žiadateľa je notársky overený.

Užitočné rady

Po získaní osvedčenia o registrácii spoločnosti môžete požiadať o pečiatku, ktorá obsahuje informácie o PSRN.

Spolkový zákon z 8. 8. 2001 N 129-ФЗ „O štátnej registrácii právnických osôb a samostatných podnikateľov“

Odporúčaná