Obchodné riadenie

Ako rýchlo predať tovar

Ako rýchlo predať tovar

Video: Ako rýchlo predať nehnuteľnosť? 2024, Júl

Video: Ako rýchlo predať nehnuteľnosť? 2024, Júl
Anonim

V obchode existujú situácie, v ktorých je potrebné predať zostávajúci tovar na obmedzené časové obdobie, čo najrýchlejšie predať, pretože po určitej dobe stratí svoju relevantnosť. To sa môže týkať sezónnych výrobkov, ako sú módne odevy, ako aj potravín s obmedzenou skladovateľnosťou. Ak to chcete urobiť, musíte vykonať niekoľko jednoduchých krokov.

Image

Návod na použitie

1

Definujte hranice, na ktoré môžete znížiť cenu tovaru. V supermarketoch môžete často vidieť obrázok veľkých zliav na určité skupiny tovaru pri jednotlivom nákupe, ako aj pri nákupe veľkého množstva. Toto sa nazýva orientácia na spotrebiteľa. Zľavy musíte použiť na orientáciu spotrebiteľa, že len teraz, počas kampane, môže tento tovar kúpiť za znížené náklady.

2

Urobte svoju reklamu čo najviditeľnejšou. Zvýraznite tieto výrobky, umiestnite ich na úroveň očí, do predných radov, pri vchode do obchodu. Požiadajte všetkých konzultantov, aby presne odporučili produkty, ktoré sú v súčasnosti v akcii, motivovali ich bonusmi a bonusmi za predaj určitého množstva tovaru.

3

Uskutočnite reklamnú kampaň, ktorá vyzdvihne skutočnosť zliav vo vašom obchode. Mimoriadny dôraz sa kladie na sezónnosť ponuky a obmedzené množstvo tovaru. Propagujte zľavy v rádiu a s propagátormi letákov. Pokúste sa informovať ľudí o tejto propagácii.

Rituály na predaj konkrétneho produktu

Odporúčaná