nepopulárne

Ako otvoriť kozmetický salón v Moskve

Ako otvoriť kozmetický salón v Moskve
Anonim

V Moskve existuje viac ako dvetisíc kozmetických salónov. Ak však k jej vytvoreniu pristupujete správne, táto firma je stále považovaná za ziskovú. Otvorenie salónu krásy sa začína prieskumom trhu, definovaním pojmu salón a hľadaním cieľového publika.

Image

Budete potrebovať

  • - koncepcia budúceho salónu;

  • predpoklad;

  • - registráciu právnickej osoby alebo jednotlivca podnikateľa;

  • -Equipment;

  • - personál;

  • -Advertising.

Návod na použitie

1

Je dôležité si uvedomiť, že medzi salónmi krásy je vysoká konkurencia. Je ich veľa a ponúkajú rôzne služby, okrem toho existujú domáci majstri, ktorí tiež vyberajú svojich zákazníkov. Preto pred otvorením takejto inštitúcie preskúmajte trh - prinajmenšom najjednoduchším spôsobom. Na internete nájdete príklady úspešných a známych salónov, opýtajte sa svojich priateľov, kam idú, aby si strihali vlasy, zafarbili si vlasy a urobili manikúru. Pomôže to analyzovať výhody a nevýhody prezentovaného podnikania.

2

Rozhodnite o koncepcii kabíny. To znamená, že budete konať podľa daného plánu a nerozhodnete sa na cestách. Čo uprednostňujete - otvorenie úzkoprofilového salónu, kde budú napríklad len rezať a maľovať? Alebo chcete robiť doslova všetko od manikúry po ošetrenie vlasov? Definícia koncepcie pomôže pri výbere miestnosti, kúpe potrebného vybavenia, nájdení remeselníkov a vytvorení efektívnej reklamnej kampane.

3

Pamätajte, že veľa záleží na miestnosti. V miestnosti na spanie nemá zmysel otvárať veľký drahý salón av centre mesta alebo v prestížnej oblasti nie je miesto pre kaderníkov v ekonomickej triede. Salóny strednej cenovej kategórie sú spravidla potrebné všade.

4

Ešte pred otvorením začnite propagovať svoj salón - vytvorte webovú stránku, umiestnite reklamné bannery, zaregistrujte skupiny na sociálnych sieťach a pozvite na ne účastníkov. Svetlé znamenie „Čoskoro otvorenie!“ pri dverách vašej budúcej miestnosti. Bez reklamy nebude nikto o vás vedieť.

5

Vyhľadajte skúsených remeselníkov. Po prvé, fungujú lepšie, čo vylučuje chyby a následnú nespokojnosť zákazníkov, čo v počiatočnej fáze môže jednoducho zničiť vaše podnikanie. Po druhé, sú si dobre vedomí toho, aké vybavenie, kozmetika atď. Sú potrebné pre salón. To všetko sa dá a malo by sa kúpiť v súlade s ich radami.

6

Nezabudnite, že každá firma musí byť zaregistrovaná. Pre salón krásy môžete vytvoriť právnickú osobu - spoločnosť s ručením obmedzeným (LLC) alebo sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ. Registráciu spoločnosti je možné zveriť špecializovanej advokátskej kancelárii alebo samostatne, bude to však znamenať, že budete musieť vypracovať chartu, protokol o založení LLC, zaregistrovať sa na daňovom úrade, ako aj všetky potrebné rozpočtové a mimorozpočtové prostriedky.

Odporúčaná