obchodné

Ako otvoriť sklad v obchode

Ako otvoriť sklad v obchode

Video: SHOPPING with Mr Bean | Funny Episodes | Mr Bean Cartoon World 2024, Júl

Video: SHOPPING with Mr Bean | Funny Episodes | Mr Bean Cartoon World 2024, Júl
Anonim

V západných krajinách sú sklady veľmi populárne a každý rok sa v Rusku stále viac otvárajú. Nízke náklady, priaznivé cenové podmienky pre zákazníkov, rýchly zisk: tieto faktory robia toto podnikanie veľmi atraktívnym pre podnikateľov.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - doprava;

  • - internet.

Návod na použitie

1

Nájdite vhodnú izbu. Pri výbere nezabudnite na pohodlie umiestnenia: sklad by mal byť k dispozícii nielen pre malých veľkoobchodníkov, ale aj pre bežných zákazníkov. Postarajte sa o prístupové cesty, parkovanie, kúrenie, elektrina, ostraha.

2

Získajte potrebné vybavenie. Najprv budete potrebovať stojany, kontajnery (palety, škatule, tašky), vozíky na tovar, registračné pokladnice. V prípade objemných alebo ťažkých výrobkov sa neobíde bez vysokozdvižného vozíka.

3

Pokúste sa umiestniť tovar tak, aby oblasť predaja súčasne plnila funkcie skladu a umožňovala zákazníkom tovar skontrolovať. Najlepšia voľba je umiestnenie zapečatených škatúľ na horných policiach a otvorených produktov - u kupujúcich na úrovni očí.

4

Vyberte program skladového inventára a premyslite logistiku obchodu. Jasné sledovanie procesov distribúcie produktov pomôže rýchlo doplniť sortiment, zbaviť sa výrobkov s vypršanou dobou spotreby a regulovať objemy predaja a ziskovosť.

5

Vypracovať cenovú politiku, ktorá bude jedným z rozhodujúcich faktorov pre zákazníkov. Nízky nájom, minimálny počet zamestnancov, úspory na dizajne - to všetko pomôže dosiahnuť čo najdostupnejšie ceny. Pravidelne monitorujte činnosť konkurentov a analyzujte náklady na podobné výrobky.

6

Premýšľajte nad stratégiou propagácie skladu. Uverejňujte informácie o svojej spoločnosti vo všetkých tematických adresároch zodpovedajúcich internetovým zdrojom. Pravidelne realizujte propagačné akcie, ktoré naznačujú nízke ceny.

Užitočné rady

Zvážte možnosti dopravy. Z tohto dôvodu budete potrebovať nákladnú dopravu, avšak táto služba sa stane jasnou konkurenčnou výhodou vášho obchodu.

Odporúčaná