Druhy činností

Ako otvoriť svoju vlastnú právnu agentúru

Ako otvoriť svoju vlastnú právnu agentúru

Video: Ako USA outsourcovali ochranu svojich hraníc do Mexika 2024, Júl

Video: Ako USA outsourcovali ochranu svojich hraníc do Mexika 2024, Júl
Anonim

Právne poradenstvo je vyhľadávaným a ziskovým podnikom. Nie je ovplyvnená krízou ani inými ekonomickými katastrofami. Ľudia vždy potrebujú profesionálnu právnu pomoc. Táto aktivita má ďalšie nesporné plus. Na otvorenie vlastnej právnej agentúry nepotrebujete veľký počiatočný kapitál. Môžete obísť s minimálnymi investíciami. Hlavná vec je premyslieť všetky podrobnosti a vypracovať kompetentný podnikateľský plán.

Image

Budete potrebovať

  • - zaregistrovať právnickú osobu alebo súkromného podnikateľa;

  • - prenájom kancelárie;

  • - nákup nábytku a kancelárskeho vybavenia;

  • - organizovať reklamnú kampaň.

Návod na použitie

1

Najprv musíte zaregistrovať IP alebo právnickú osobu. Ak sú vašimi hlavnými klientmi jednotlivci, stačí sa stať samostatným podnikateľom. V prípade, že budete poskytovať služby právnickým osobám, bude potrebná spoločnosť LLC. Po prijatí hotového balíka dokumentov môžete začať riešiť organizačné problémy.

2

Budete potrebovať kanceláriu. Môžete začať s malou miestnosťou. Pokiaľ ide o miesto, môže byť v centre mesta alebo v jednej z miest na spanie. V oboch prípadoch môžete počítať s tým, že profesionálnym poskytovaním služieb budete mať stálych zákazníkov. Je žiaduce, aby sa kancelária nachádzala na prízemí a bolo možné umiestniť nápis. V takom prípade budete mať vo veľmi krátkom čase ďalších zákazníkov. Premýšľajte nad interiérom miestnosti. Všetko by malo byť prísne, ale s chuťou.

3

Ďalším krokom bude nákup nábytku a kancelárskej techniky. Budete potrebovať stoly, stoličky, police, trezor, pohovku pre návštevníkov, počítače (alebo notebooky), multifunkčné zariadenia, pulty a detektory bankoviek a telefón. Všetko záleží na rozlohe priestorov a počte zamestnancov.

4

Vytvorte webovú stránku. Poskytnite informácie o svojej spoločnosti a poskytovaných službách v prístupnej forme. Nezabudnite na web umiestniť cenník. S cieľom zaujať a prilákať potenciálnych zákazníkov, ponúkať propagačné akcie a zľavy. Môže to byť zľava na určitý zoznam služieb počas obedňajšej prestávky alebo ráno, atď. Hlavná vec je prísť s niečím neštandardným, čo vám pomôže odlíšiť vás od vašich konkurentov.

5

Keď je stránka pripravená, zapojte sa do reklamnej kampane. Informujte všetkých priateľov a známych o svojej novej aktivite, využite online reklamu, letáky a brožúry. Informácie o propagačných akciách a zľavách zverejnené na webe sa tiež stanú súčasťou vašej reklamnej kampane. Spolu so svetlým signálom dosiahnu uvedené akcie veľmi dobrý výsledok.

6

Jednou z charakteristických čŕt vašej činnosti môže byť služba odchodu klientovi. V dôsledku dopravných zápch a zamestnávania potenciálnych zákazníkov sa dopyt po tejto službe v poslednom čase zvyšuje a nie všetky právne organizácie ich ponúkajú.

7

Pokiaľ ide o počiatočný kapitál, na otvorenie malej advokátskej kancelárie budete potrebovať 150 000 tis. Rubľov. Zisk bude priamo závisieť od kvalifikácie zamestnancov, správnej organizácie podnikania a príslušnej reklamnej kampane. Okrem toho môžete neustále rozširovať svoje podnikanie a pridávať ďalšie služby.

Venujte pozornosť

Svoje investície môžete získať späť do 6 až 12 mesiacov.

Užitočné rady

Právne poradenstvo funguje spravidla od 10:00 do 19:00.

čo nazývať právna agentúra

Odporúčaná