Druhy činností

Ako otvoriť svoj vlastný podnik bez peňazí

Ako otvoriť svoj vlastný podnik bez peňazí

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl
Anonim

Vo väčšine druhov podnikania je začatie podnikania bez počiatočného kapitálu jednoducho nemožné. Na prenájom miestnosti, platenie pracovníkov, nákup vybavenia a reklamy si vyžaduje peniaze - počiatočný kapitál je jednoducho potrebný a dosť veľký. Bez toho všetkého sa však môžete vyhnúť, používať internet na reklamu, kanceláriu a na hľadanie pracovníkov. Potrebujeme iba ideálne jasný systém interakcie s klientom a zamestnancami.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač

  • - internet

Návod na použitie

1

Začnite hľadaním pracovníkov. Bez ohľadu na to, v ktorej oblasti sa rozhodnete podnikať, bude pre vás oveľa jednoduchšie pracovať s pomocou zamestnancov. Môžu vykonávať rôzne povinnosti - od výkonných umelcov po manažérov vyhľadávania zákazníkov. Hlavná vec je, že majú usilovnosť a súhlasia s tým, že budú pracovať na určitom percente zo skutočnosti, že ide o transakciu.

2

Vytvorte internetovú stránku a skupinu sociálnych sietí určenú pre vašu firmu. Je potrebné, aby skupina odkazovala na lokalitu a na stránku so skupinou - napriek rastúcej funkčnosti je nemožné zrealizovať všetky možnosti lokality v skupine a diskusia o produkte v skupine s otvoreným zdrojovým kódom bude pre zákazníkov z dôvodu otvorenosti informácií najdôveryhodnejšia.

3

Spustite reklamnú kampaň a začnite prilákať zákazníkov prostredníctvom vernostného programu. Môže to byť v najjednoduchšom princípe: osoba, ktorá prináša klienta, dostáva odmenu vo forme určitého percenta z nákupu klienta. Vaši zákazníci tak môžu nielen dosiahnuť zisk, ale aj prilákať ešte viac zákazníkov.

Užitočné rady

Pri otvorených diskusiách buďte čo najviac rezervovaní a zdvorilí, nedovoľte otvorenú konfrontáciu.

Odporúčaná