obchodné

Ako otvoriť svoj remeselnícky obchod

Ako otvoriť svoj remeselnícky obchod

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Vyšívanie je dnes v móde. Je to skvelá voľba pre voľný čas a stále viac žien sa snaží o pletenie, vyšívanie, šitie. Niektorí remeselníci úspešne ovládajú čipkové pletenie, kobercové tkanie, maľovanie farbami z farebného skla, umelecké aplikácie a výrobu dizajnérskych bábik. Všetci remeselníci potrebujú kvalitné materiály na tvorivosť. Pomôžte im - otvorte si svoj vlastný remeselnícky obchod.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - zásoby tovaru;

  • - predajcovia.

Návod na použitie

1

Vyberte si izbu pre budúci obchod. Oddelenie s tovarom na vyšívanie je pohodlnejšie otvoriť v jednom z nákupných centier s dobrou premávkou. Aby si vás potenciálni kupujúci mohli všimnúť, vybavte krásnu prehliadku. Okrem tovaru je možné vystaviť ozdobné predmety pripomínajúce vyšívanie, napríklad začal starý šijací stroj alebo veľké podlahové obruče s výšivkou.

2

Zoberte sortiment tovaru. Nakupujte priadzu na pletenie, nite na vyšívanie, konfekčné súpravy pre začiatočnícke ihly, ako aj náradie - obruče, háčiky, ihly, pletacie ihlice. Pridajte materiály na výrobu bábik, hodvábnych stužiek na vyšívanie, korálikov, poličiek, drobných hotových šperkov, farieb na látky a sklo. Nezabudnite na dôležité maličkosti ako lacné plátno alebo sintepuha na vypchávanie. Je dôležité, aby si kupujúci mohli kúpiť všetko, čo potrebujete vo vašom salóne, bez toho, aby sa uchýlili ku konkurencii.

3

Je vhodné umiestniť tovar na špeciálne stojany. Predám stojany na priadzu a nite, zasklené okná s podsvietením na rozloženie drobného príslušenstva. Nezabudnite si kúpiť časopisy a knihy o vyšívaní - nielenže zaistia dobrý predaj, ale tiež vyzdobia obchod. Neustále doplňujte sortiment, čo vás vyzýva pravidelných zákazníkov, aby prišli k vám častejšie pri hľadaní nových produktov.

4

Premýšľajte o cenách. Je vhodné poskytnúť dostatočne širokú produktovú radu, ktorá je vhodná pre zákazníkov s rôznymi príjmami. Pri stanovovaní cien sa riadte podobnými produktmi konkurencie. S cieľom prilákať prvých kupujúcich ich možno trochu podceniť a jeden alebo dva mesiace po otvorení ich môžu zvýšiť.

5

Nájom zamestnancov. Pre malý salón stačí jedna predajkyňa za smenu. Prenájom dievčat, ktoré milujú vyšívanie a sú schopné poskytnúť odborné rady. Zvážte ich názor pri následných nákupoch tovaru. Predajcovia neustále komunikujú so zákazníkmi a majú možnosť sa ich opýtať, čo by chceli kúpiť.

6

Rozhodnite sa, ako pritiahnete kupujúcich. Musíte vytvoriť skupinu stálych zákazníkov. Tlačte zľavové karty so zľavou 10 - 15 percent. Okrem zliav môžu pravidelní zákazníci hýčkať malými bonusmi a darčekmi načasovanými napríklad do narodenín salónu.

7

Rozšírte rozsah služieb. Môžete usporiadať súťaž o najlepšie výšivky alebo plyšové hračky šité spolu s deťmi. Organizujte školenia pre rôzne druhy výšiviek, premýšľajte nad systémom predobjednávok. Dobrým nápadom je internetový obchod otvorený na základe vášho salónu. Pri správnej organizácii práce vám to pomôže výrazne zvýšiť obrat, a tým aj zisk.

Súvisiaci článok

Ako vytvoriť lukratívny obchod s tvorivosťou

čo nazývať výšivkou

Odporúčaná