obchodné

Ako otvoriť odtok piva

Ako otvoriť odtok piva

Video: Ako otvoriť pivo! 2024, Júl

Video: Ako otvoriť pivo! 2024, Júl
Anonim

Predajňa točeného piva je skvelý spôsob, ako investovať a zvyšovať peniaze pre niekoho, kto sa práve vydal na cestu podnikania. Nájomné a platy predávajúcim sú hlavnými nákladovými položkami a správna sezónna obchodná politika vám umožňuje ľahko preniesť nízko ziskovú chladnú sezónu.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory od 20 do 40 metrov štvorcových;

  • - osvedčenie o registrácii duševného vlastníctva;

  • - balík povolení;

  • - registrovaná registračná pokladňa;

  • - obchodné vzťahy s niekoľkými dodávateľmi točeného piva;

  • - súprava zariadenia na predaj točeného piva;

  • - jedného alebo dvoch predajcov.

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu o výmere 20 - 30 metrov štvorcových, pričom si dôkladne premyslite všetky možné následky, ktoré by mohli viesť obchodovanie s pivom na tomto konkrétnom mieste. Je to zlé, ak je to miesto „biznis“ a nepohodlné, kde je stále viac dopyt po skladovaní piva vo fľašiach alebo plechovkách - môžete ho piť na cestách. Nie je dobré pracovať v bezprostrednej blízkosti obytných budov - ich obyvatelia sa často sťažujú na zariadenia, ktoré prispievajú k znečisteniu a narušeniu ich dvorov.

2

Zaregistrujte samostatnú firmu, kúpte a zaregistrujte registračnú pokladňu a uzavrite zmluvu o jej pravidelnej údržbe. Pre „biele“ práce budete tiež potrebovať povolenie od obchodného oddelenia správy, povolenie od požiarnej inšpekcie a Rospotrebnadzor, ktorých zamestnanci závisia na vašom webe.

3

Vypracujte politiku obstarávania pre svoju inštitúciu a dohodnite sa s dodávateľmi, s ktorými si myslíte, že by ste mali pracovať. Výrobcovia piva predávajú svoje výrobky, aj keď lacnejšie, vo veľmi veľkých dávkach a spravidla na predplatenej báze. Ak nemôžete predať také množstvo piva, je logickejšie obchodovať s distribútormi, ktorí pivo dodávajú vo veľkom a súhlasia s odloženou platbou.

4

Nakúpte zariadenie pre svoj obchod, v prvom rade pitné kohútiky, ktoré sú špecifickým vybavením pre všetky predajne vo vašom profile. Ak chcete získať všetko, čo potrebujete pre vybavenie predajne točeného piva, je možná dohoda s jedným distribútorom, ktorá vyžaduje, aby ste predali pivo iba jednej konkrétnej značke. Výberom tejto cesty môžete ušetriť peniaze a čas pri nezávislom vyhľadávaní zariadení, ale obmedzením svojho sortimentu na jedného výrobcu môžete súčasne prísť o oveľa viac.

5

Nájdite jedného alebo dvoch predajcov piva, ktorí budú vo vašom obchode pracovať nepretržite. Hlavnou požiadavkou je čestnosť voči vlastníkovi, teda voči vám, a dobrá vôľa voči zákazníkom, ktorí venujú pozornosť všetkým podrobnostiam služby a nie sú vôbec ľahostajní k jej kvalite. Okrem pevného platu musia predajcovia platiť určité percento denného (denného) príjmu alebo musia prísť s inými spôsobmi, ako ich motivovať.

Sprievodca otvorením pivného bodu

Odporúčaná