obchodné

Ako prísť s názvom malého obchodu s potravinami

Obsah:

Ako prísť s názvom malého obchodu s potravinami

Video: Slovenské potraviny - 5 vecí na Slovensku 2024, Júl

Video: Slovenské potraviny - 5 vecí na Slovensku 2024, Júl
Anonim

Názov obchodu je veľmi jemná vec. Názov by mal odrážať podstatu vašej zásuvky a zároveň vašu osobnosť. Áno, a populárna múdrosť hovorí: „Keď zavoláte loď, bude sa vznášať.“ Ak chcete, aby sa váš obchod s potravinami „vznášal“ dobre, musíte na to prísť s príslušným názvom.

Image

Aký by mal byť názov obchodu

Obchody s potravinami nájdete všade a niekedy spolu susedia. Ak chcete, aby vám predajňa priniesla stabilný príjem, musíte mať veľa kupujúcich. A kupujúci nie sú v neposlednom rade priťahovaní pôvodným menom, čo odráža podstatu tohto obchodu.

Názov obchodu by mal byť ľahko zapamätateľný, a preto zrozumiteľný a nemal by byť dlhý, napríklad „Khlebushki“. Je pravda, že takéto meno sa nelíši v originalite, ale je jasné a krátke.

Názov by mal vyvolávať pozitívne emócie a chutné obrázky, aby kupujúci chcel ísť do vášho obchodu a vyskúšať tieto obrázky. Príkladom takého „chutného“ názvu je „tučný otec“, „syr“, „maslo“.

Názov by mal odrážať podstatu obchodu. Ak teda predávate pekárske výrobky, mali by ste sa podľa toho označiť aj v obchode. Rovnaká „Khlebushka“ jasne ukazuje, že v obchode si môžete kúpiť chlieb a bochník. Aby sa názov stal originálnym, môžete pridať názov obchodu „middle name“, napríklad „Bread Bread“.

Cukráreň je vhodná pre názvy „Sweet Paradise“, „All in Chocolate“, „With Twist“. Mliečne výrobky sa budú v obchode dobre predávať so znamením „Mlieko“, „tvaroh“, „maslo“. V názve môžete použiť drobné prípony, ktoré znejú pre kupujúceho mäkšie a príťažlivejšie.

Ak sa chystáte predávať výrobky rôznych skupín: chlieb, mliečne výrobky, mäsové výrobky, musíte fantazírovať. Príkladmi mien pre takýto obchod s potravinami sú „hojnosť“, „jedlo bohov“, „labužník“.

Ako prísť

Názov obchodu môžete nájsť sami spolu so svojimi zamestnancami alebo partnermi, alebo môžete požiadať o pomoc na fórach na internete.

Ak si vymyslíte meno sami, zvážte všetky pravidlá. Meno, ktoré ste vy alebo vaši zamestnanci vymysleli, bude odrážať vašu osobnosť, vaše emócie. Účastníci fóra to pravdepodobne neurobia. Sieť zvyčajne ponúka prvú vec, ktorá vám príde na myseľ.

Odporúčaná