obchodné

Ako pozvať sponzorov

Ako pozvať sponzorov

Video: 🔴LOKALI PA CUSTOMI🔴IDEMO NA 7K SUBOVA!!!🔴 2024, Júl

Video: 🔴LOKALI PA CUSTOMI🔴IDEMO NA 7K SUBOVA!!!🔴 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti sa žiadna veľká udalosť neuskutočňuje bez účasti sponzorov. Podporujú správanie rôznymi spôsobmi: zabezpečovanie tovaru, technológií, miest. Dôležitou súčasťou spolupráce je materiálna účasť.

Image

Budete potrebovať

Znalosť reklamného trhu, skúsenosti s predajom, zákaznícka základňa, schopnosť pracovať v programe exxel

Návod na použitie

1

Urobte odhad udalosti v Exceli. Zistite, koľko vašich výdavkov môže vaša spoločnosť pokryť. Vypočítajte sumu, ktorú plánujete získať od sponzorov. Možno je možné časť sumy nahradiť výrobkami vyrobenými potenciálnym partnerom a použiť ich ako ceny pre účastníkov a hostí. Vytvorte farebnú prezentáciu vášho projektu s podrobným popisom sponzorských balíčkov.

2

Ponúkajte ponuky pre rôzne kategórie sponzorov, aby spolu prekrývali požadované množstvo. V prípade vyššej moci sa tým vytvorí bezpečnostný vankúš. Komerčný návrh by mal obsahovať niekoľko formátov umiestnenia - transparenty, zhrnutia, ústnu prezentáciu sponzora hostiteľmi podujatia, prezentáciu produktov sponzora, umiestnenie reklamy na plazmové panely v hale alebo vo vzduchu vášho televízneho kanála. Čím širší je navrhovaný mediálny plán, tým väčšie šance máte partnera.

3

Začať ponúkať spoluprácu niekoľkým potenciálnym sponzorom. Nie je pravda, že všetci prijmú váš návrh, ale pravdepodobnosť úspešných rokovaní sa zvýši. Zapojte sa do osobného záujmu osoby, ktorá rozhodne o pridelení rozpočtu na váš projekt. Pozvite ho na udalosť. Vysvetlite, že jeho prítomnosť pozitívne ovplyvní imidž spoločnosti a zvýši lojalitu zákazníkov. Poskytnite mu VIP miesta a informačný sponzorský balíček, ktorý zohľadňuje jeho záujmy.

4

Vynaložte všetko úsilie, aby sa nový sponzor stal vaším pravidelným partnerom. Na tento účel veľmi jasne dodržiavajte všetky podmienky zmluvy, poskytnite fotografickú a video správu o udalosti a účasť sponzora na nej. Preukážte lojalitu a záujem zástupcu sponzora ako osoby, nadviazajte priateľstvá. Ak je klient s vami a vašou prácou spokojný, bude pre neho ťažké ho nabudúce odmietnuť.

Užitočné rady

Pred pozvaním sponzorov si prečítajte otázku. Monitorujte podobné programy alebo koncerty. Pochopte, ktorí inzerenti sa podieľajú na projektoch podobných vám.

Odporúčaná