ostatné

Ako predať Feng Shui

Ako predať Feng Shui

Video: Obývačka podľa Feng shui 2024, Júl

Video: Obývačka podľa Feng shui 2024, Júl
Anonim

Na východe vedia, že úspech predaja nezávisí iba od ceny tovaru. Tu je veľká pozornosť venovaná nálade zákazníkov a vytváraniu pozitívnej energie v obchode. Túto úlohu vyrieši Feng Shui - učenie, ktoré získalo srdcia mnohých predajcov a pomáha im dosahovať obrovské zisky každý deň. Usporiadajte tovar správne, pridajte svetlo a jas, vytvorte pozitívny prístup - a teraz sa pri dverách obchodu zoradila rad zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete predať byt alebo dom, v prvom rade ho musíte očistiť od negatívnej energie - umyte podlahy, vyčistite skrinky, odstráňte pavučiny z rohov. Položte ovocie alebo kvety na stôl a vytvorte radostný sviatočný pocit. Na chodbe môžete zavesiť hromadu žiaroviek prepletených červenou stuhou, predpokladá sa, že luk je majiteľom domu a správcom jeho energie a pohodlia. Vložte koberček pod koberec predných dverí - koniec koncov číslo „päť“ vo Feng Shui priťahuje peniaze a šťastie. A v predsieni svetlo - nechajte svetelnú energiu preniknúť do všetkých kútov bytu. Mimochodom, predložte reklamu na predaj na rastúcom mesiaci - práve tento lunárny cyklus môže prilákať viac kupujúcich.

2

Ak chcete predať auto, pomôže vám aj učenie Feng Shui. Napríklad na východe sa považuje za úspešné predať auto v auguste - je to ôsmy mesiac v roku a číslo osem je symbolom úspechu. Okrem toho je veľmi dôležité miesto na mieste, kam umiestnite auto a jeho farbu. Napríklad, žlté alebo červené auto sa neodporúča umiestňovať na severnej strane, ak predné sklo otočíte na juh, predáte ho rýchlejšie. Ale chladnokrvné autá sú umiestnené len v severnej časti parkoviska. Vložte do auta talisman - čínske mince, slon Ganesha alebo tradičné Hotei.

3

Ak chcete otvoriť obchod, nezabudnite na dôležité pravidlá týkajúce sa umiestnenia vášho salónu v závislosti od typu produktu: napríklad, ak budete predávať počítače, vyberte východnú stranu, na juhovýchode, predaj hudobných CD a exkurzie, cestovný tovar bude úspešný. Na južnej strane sa oblečenie a lampy lepšie predávajú, ale na juhozápadnej strane - všetko spojené s pozemkom - záhradné náradie, kvetináče. Západná strana nákupného centra je ideálna na predaj šperkov - pretože je spojená s ženským jin, odevom, parfumami. Je dobré, ak má obchod dobré osvetlenie, ktoré priťahuje energiu Chi, akvárium bude mať tiež pozitívny vplyv na zákazníkov: vytvára ďalšie vrcholy a záujem o váš obchod. Okrem toho používajte božské čísla alebo napríklad pyramídu - symbol rastu a prosperity. Ale predovšetkým - láskavý prístup ku každému, kto vošiel do obchodu.

Odporúčaná