nepopulárne

Ako predať prehliadku

Ako predať prehliadku

Video: 3D prehliadka, predaj 1-izb. bytu, Strečnianska, Petržalka 2024, Júl

Video: 3D prehliadka, predaj 1-izb. bytu, Strečnianska, Petržalka 2024, Júl
Anonim

V práci manažéra cestovnej agentúry je najdôležitejšie nájsť prístup k klientovi a pracovať výlučne na základe jeho želaní. Hlavnými vlastnosťami, ktoré si musí sám vyvinúť, sú trpezlivosť, zdržanlivosť, porozumenie a schopnosť pracovať s námietkami. V ideálnom prípade by nemali byť, ale klient je pre klienta iný a ak chcete turné predať, musíte hľadať a nájsť ideálny vzťah medzi dostupnými prehliadkami a túžbami klienta.

Image

Návod na použitie

1

Najdôležitejším pravidlom je počúvanie. Buďte tak priateľskí, ako je to možné, nezabudnite, že čím lepší je vzťah medzi vami a zákazníkmi, tým ľahšie je presvedčiť ich o perspektívach smeru, ktorý si vyberiete.

2

Starostlivo si zapíšte všetky požiadavky a priania klienta. Ak máte akékoľvek námietky, budú užitočné pri riešení možných ťažkostí, ktoré môžu vzniknúť pri práci s klientom. Pamätajte, že čím opatrnejšie ste v tejto fáze, tým ľahšie bude s týmto klientom ďalej pracovať.

3

Analyzujte dostupné zájazdy. Vyberte si až štyri možnosti a ponúknite ich svojmu klientovi. Z týchto štyroch by dve mali byť jednou z tých, ktoré sú prioritou vašej spoločnosti. Práca s námietkami zákazníka pomocou zoznamu želaní. Ak sa klient nedá presvedčiť, nezúfajte - povedzte mu, že v krajine, kam sa chystáte, je situácia búrlivá a vy osobne by ste tam neodporúčali.

4

Ak ani toto nefunguje, predajte klientovi turné, ktoré si chcel spočiatku kúpiť. Najdôležitejšie je nadviazať vzťahy s klientom, urobiť ho jednorazovým stálym, a potom vás v budúcnosti bude počúvať častejšie.

Užitočné rady

Úsmev!

ako pracovať na prehliadke v roku 2019

Odporúčaná