Obchodné riadenie

Ako predávať svoje kresby

Ako predávať svoje kresby

Video: Zarobte pasívny príjem 100 000 dolárov ročne BEZ PENIAZE A PRÁCE | Zarobte si peniaze online... 2024, Júl

Video: Zarobte pasívny príjem 100 000 dolárov ročne BEZ PENIAZE A PRÁCE | Zarobte si peniaze online... 2024, Júl
Anonim

Ako predávať svoje kresby - túto otázku zaujímajú predovšetkým dizajnéri, ktorí môžu kresliť na počítačoch v špeciálnych grafických editoroch, ako napríklad Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, CorelDraw atď. Najprv spravidla osoba čerpá pre seba, potom pre príbuzných a priateľov a časom si uvedomuje, že dosiahol novú úroveň, že si zaslúži väčšiu pozornosť, aby zo svojich kresieb mohol zarobiť veľa peňazí. V tomto článku sa dozviete, ako správne predávať svoje kresby.

Image

Návod na použitie

1

Globálna sieť dnes ponúka rôzne možnosti predaja svojich ilustrácií, ale najbežnejšou a skutočne hodnou pozornosti je predaj kresieb prostredníctvom medzinárodných fotografických bánk alebo mikropodnikov, ktorých je na internete veľa. Áno, predaj kresieb prostredníctvom fotobanky je plat, ale za prácu platia primerane, to znamená, že je to rovnaké ako každé iné, iba na rozdiel od ostatných, tu zarábate a užívate si, tvorivo pracujete, takáto práca sa stáva vašou hobby.

2

Ako predávať svoje kresby prostredníctvom fotobanky.

Vytvorte výkres.

3

Nahrajte svoju ilustráciu na webovú stránku ktorejkoľvek fotobanky a podľa toho ju podpíšte frázou pozostávajúcou z kľúčových slov.

4

Počkajte, kým moderátori po pozitívnej odpovedi skontrolujú, ktorý obrázok bude pripravený na predaj.

Čaká sa na stiahnutie výkresu.

Získajte poplatok.

5

Pri práci s fotografickou bankou si používateľ po jeho nájdení pomocou zadaných kľúčových slov stiahne jeho obsah a na konci každého mesiaca dostanete za každé z týchto stiahnutí určitú sumu.

Peniaze sa automaticky prevádzajú na elektronickú peňaženku alebo kartu, ktorú ste zadali pri registrácii.

6

Microstock je v podstate obrovská zbierka všetkých druhov obrazov, ktoré sa predávajú na webe. Presnejšie povedané, predaj samotných ilustrácií sa neuskutočňuje, ale iba umožňuje ich dočasné použitie. Toto povolenie môžete predať neobmedzene viackrát. Akonáhle teda odovzdáte svoju kresbu, môžete dostať poplatok, ktorý bude závisieť od toho, aký bude obeh produktu s vašou ilustráciou po zvyšok vášho života.

7

Pravidelnými spotrebiteľmi týchto produktov sú spravidla periodickí vydavatelia z celého sveta, rôzne reklamné agentúry, dizajnéri atď.

ako zarobiť peniaze na výkresoch

Odporúčaná