Obchodné riadenie

Ako propagovať hudbu

Ako propagovať hudbu

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl
Anonim

Každý hudobník s potešením uznáva, že jeho duchovný talent je pre mnohých poslucháčov zaujímavý. Bez kompetentnej reklamy však zostane neznáma aj najtalentovanejšia práca a mnohým je inzerovaná hudba známa, aj keď nemá hlboký význam alebo novosť. Hudobná propagácia je spojená s informovaním cieľového publika, a teda individuálne pre každý hudobný smer.

Image

Návod na použitie

1

Univerzálny spôsob propagácie hudby v ľubovoľnom smere. Zaregistrujte svoj hudobný projekt na sociálnych sieťach, fórach a blogoch ako komunita. Povedzte nám o štýle a členoch kapely. Rozmiestnenie vysoko kvalitných zaznamenaných skladieb, v ktorých bude viditeľná myšlienka autora. Pamätajte: hudba, najmä nezisková, sa počúva, ak nevyzerá ako nič.

Pozvite priateľov a príbuzných do týchto komunít. Organizujte pravidelné súťaže s hodnotnými cenami. Predpokladom súťaže by malo byť zahrnutie odkazu na komunitu do osobného blogu účastníka.

2

Zaregistrujte sa na stránkach venovaných hudbe všeobecne a konkrétnemu štýlu: realmusic.ru, promodj.ru, musicforumc.ru atď. Vytvorte tam stránky svojho tímu alebo projektu, zverejnite rovnaké informácie ako v komunitách. Nekopírujte však tú istú správu z jedného miesta na druhý: vykonávajte malé zmeny, preusporiadajte frázy, nahraďte ich synonymami. Uplatňovať politiky podobné komunitám.

3

Obráťte sa na neformálnu rozhlasovú stanicu, ktorá vysiela váš štýl hudby. Pracujú spravidla na neziskovom základe, takže vám nebudú ponúkať peniaze na rotáciu a pravdepodobne vás nebudú žiadať. Hudba pre rádio by sa mala nahrávať v štúdiovej kvalite, určite sa na to bude musieť minúť.

4

Prihláste sa na odber zdrojov videa, ako je napríklad YouTube, ako hudobníka. Nahrajte do svojej hudby videá svojich vystúpení alebo klipov. Ak je to možné, najmite profesionálneho režiséra a scenáristu, ktorý natočí video. Ak nemáte profesionálov peniaze, mali by ste vedieť: kvalitný klip je možné odstrániť za veľmi malú sumu alebo takmer bez investícií. Dobré vybavenie (kamera, počítač na inštaláciu), ktoré stále potrebujete.

5

Na všetkých fórach a weboch, kde sa nachádzate, informujte o zdrojoch, na ktorých ste sa zaregistrovali, propagujte svoju hudbu. Pozvite najskôr svojich priateľov a príbuzných a pozvú ich priateľov. Pravidelne aktualizujte správy vo všetkých komunitách a na všetkých zdrojoch.

Odporúčaná