obchodné

Ako vyrábať nábytok

Ako vyrábať nábytok

Video: Ako vyrobiť nábytok za 30 minút? 2024, Júl

Video: Ako vyrobiť nábytok za 30 minút? 2024, Júl
Anonim

Nábytok v byte má nielen funkčnú, ale aj estetickú povahu - štýl a vzhľad nábytku dopĺňa interiér, vnáša do neho neobvyklé prízvuky a vytvára dokonalý vzhľad vášho domova. Obchody s moderným nábytkom poskytujú veľký výber nábytku vyrobeného v rôznych štýloch az rôznych materiálov. Na výrobu nábytku existujú rôzne technológie, ktoré zohľadňujú zvláštnosti materiálov, dizajnu a počet zložitých častí.

Image

Návod na použitie

1

Funkcie výrobnej technológie tiež závisia od toho, aký masívny je vyrobený model. Ak vyrábate nábytok na individuálnu objednávku a nemáte v úmysle takéto kópie znova vytvárať, technológia môže byť komplikovanejšia a pre hromadnú výrobu jednoduchšia.

2

Začať s výrobou nábytku narezaním suchého reziva na prírezy, ako aj opracovaním týchto prírezov. Po spracovaní reziva získame potrebné rozmery. Rovnako spracovávame nábytkové panely, panely na báze dreva, lepené, ohýbané a lisované drevo.

3

Po tom, ako diely získajú požadovaný tvar a zodpovedajú požadovanej veľkosti, vykonajte dokončovacie práce - požadovaný odrezok sa na doštičkách odreže pomocou rezača a všetky diely sa pokryjú farbami a lakmi.

4

Keď je každá konkrétna časť pripravená, musia sa diely zostaviť do jednotiek a jednotky z častí v určitom poradí zostaviť do samotného kusu nábytku. Vo veľkých továrňach je montáž nábytku automatizovaná - preto sa používajú špeciálne montážne dopravníky.

5

Po montáži sa nábytkový hardware namontuje na výrobok, dvere sa zavesia na hardvér a vytvorí sa rám. V zadnej časti produktu urobte otvory pre skrutky a montážne konzoly. Dvere nábytku po zavesení sa nevyhnutne regulujú pomocou montážnych sklzov.

Ako otvoriť nábytkársku dielňu na výrobu skriniek a iných

Odporúčaná