Obchodná komunikácia a etika

Ako lietať

Ako lietať

Video: Ako lietať s dronom na Slovensku legálne? 2024, Júl

Video: Ako lietať s dronom na Slovensku legálne? 2024, Júl
Anonim

Prchavé látky sa na rozdiel od plánovacích stretnutí najčastejšie nazývajú valné zhromaždenie podnikového kolektívu alebo jeho jednotky, ktoré sumarizuje súčasné výsledky a vymieňa si o nich dostupné komentáre. V niektorých spoločnostiach je to názov činností súvisiacich s plánovaním ďalšej práce alebo kombináciou informácií a ďalších plánov.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory na vedenie letákov alebo zariadení na organizovanie webinára;

  • - prítomnosť väčšiny tímu (osobných alebo počítačových);

  • - hovorca (kritik) alebo niekoľko z nich, v závislosti od situácie a špecifík spoločnosti.

Návod na použitie

1

V závislosti od špecifík práce môže byť hlavným rečníkom on-line kritik, ktorý preveruje všetky výsledky činnosti spoločnosti za dané obdobie. Medzi jeho povinnosti patrí skúmanie výsledkov práce a komentovanie.

V tomto prípade mu dáva slovo vedúci spoločnosti a jednotka.

Pri zmene osôb zodpovedných za všeobecnú prácu (napríklad inštitút redaktorov problematiky v tlači) vydá správu ten, kto prepravoval tento náklad v sledovanom období.

2

Možný je aj iný postup na vykonanie muchy: každý, kto je zodpovedný za konkrétne pracovisko, zasiela správy, ktoré vyjadrili svoje názory na to, do akej miery prispelo k dosiahnutiu spoločného cieľa práca tých, ktorí boli zodpovední za susedné miesta.

3

Poradie diskusií o prejavoch závisí od počtu rečníkov. Ak je ich niekoľko, zvyčajne je najlepšie venovať sa každej z nich nejakému času na diskusiu.

Vedúci organizácie alebo jednotky tu závisí od udržiavania konštruktívneho dialógu bez prechodu na človeka. Ak sa konverzácia ukáže nesprávnym spôsobom, môžete vždy zasiahnuť a využiť svoju silu, aby ste diskusiu umiestnili na správnu cestu.

4

Po prerokovaní správy alebo správ je najčastejšie dať príležitosť hovoriť každému, kto to považuje za vhodné. Takéto vystúpenia často umožňujú zamerať sa na dôležité body z jedného alebo druhého dôvodu, ktoré nie sú uvedené v správach a rozpravách alebo ktorým sa počas diskusie nevenovala dostatočná pozornosť.

5

Na záver môže vedúci organizácie alebo útvaru diskusiu zhrnúť, uviesť, s čím súhlasí, s čím nie, ktoré zo vznesených otázok si vyžadujú diskusiu, vyjadriť závery, ktoré by podľa jeho názoru mali byť urobené na základe výsledkov rozhovoru av prípade potreby jeho pripomienok. pokiaľ ide o kvalitu správ, úroveň diskusie a iné významné podľa jeho názoru momenty, všeobecné aj konkrétne.

Užitočné rady

V súčasnosti nie je vždy potrebné zbierať celý tím v jednej miestnosti. Alternatívou by mohlo byť napríklad usporiadanie stretnutia o webinárovej technológii zahŕňajúcej hlasovú komunikáciu a, ak je to potrebné, videokonverzáciu.

Odporúčaná