Druhy činností

Ako propagovať realitnú agentúru

Ako propagovať realitnú agentúru

Video: DOMREALIT 2024, Júl

Video: DOMREALIT 2024, Júl
Anonim

Trh je už presýtený spoločnosťami, ktoré poskytujú služby spojené s predajom, prenájmom a lízingom nehnuteľností. Ako sa teda v podmienkach tvrdej konkurencie pokúsiť uvoľniť mladú agentúru?

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa raz a navždy o smerovaní svojej agentúry. Pokúste sa špecializovať iba na prenájom, nákup a predaj bývania, alebo si vyberte prácu v nebytovom fonde. Každý smer má svoje vlastné špecifiká a metódy „propagácie“.

2

Vykonajte výskum zameraný na identifikáciu silných a slabých stránok vašich konkurentov. To sa dá dosiahnuť napríklad prieskumom populácie. Ak máte čas a peniaze, konajte ako klienti najúspešnejších z vášho pohľadu firiem. Vytvorte nezávislý TOP-10 pre interné použitie, aby sa čo najmenej pretínalo s konkurenčnými agentúrami, ale používajte ich metódy. Zostavte svoju databázu s ohľadom na všetky nuansy práce s nehnuteľnosťami vo vašej oblasti.

3

Ak sa venujete nájomnému bývaniu, nezabudnite, že táto oblasť má prevažne sezónny charakter a súvisí so špecifikami vášho regiónu (študenti, zamestnanci, obchodní cestujúci, dovolenkári). Preto napríklad pre študentov môžete vydávať letáky s najbežnejšími fyzikálnymi a matematickými vzorcami alebo sa dohodnúť s donáškou pizze a administráciou módnych klubov na zadávanie objednávok a noviniek na svoje letáky. V prípade pracovníkov, ktorí prichádzajú do zamestnania, posielajte poštu spolu s informáciami o svojich službách, informáciami o personálnych agentúrach atď. Je lepšie distribuovať takéto letáky na vlakových staniciach a autobusových staniciach, ako aj v taxíkoch, po uzavretí dohody s prepravnými službami.

4

Ak sa zaoberáte nákupom a predajom bývania, potom inzerujte v novinách, vo výťahoch, na nástenkách v spálňach, na autobusových zastávkach. Okrem toho, ak to finančné prostriedky umožňujú, nariadte reklamnej agentúre, aby umiestňovala reklamy na centrálne ulice mesta (transparenty, transparenty atď.).

5

Navrhnite firemnú identitu svojich zamestnancov (až po oblečenie). Objednajte si vizitky a brožúry v reklamnej agentúre, aby si zamestnanci, ktorí sa chystajú na stretnutie s jedným klientom, už mohli pripraviť základňu pre nasledujúce transakcie (nikto nezrušil metódu word-to-word).

6

Ponúknite najvýhodnejšie podmienky pre všetkých vlastníkov a zákazníkov (napríklad zníženie úrokovej sadzby za služby). Usporiadajte ďalšie podujatia: upratovanie priestorov po predchádzajúcom bývaní, sprevádzanie a dodávka nábytku z bytu do bytu. Inými slovami, všetko, čo niekedy môže zmiasť potenciálneho klienta a často slúži ako hlavná prekážka pri prijímaní konečného rozhodnutia o predaji alebo prenájme.

7

Ak máte v úmysle pracovať s nebytovým fondom, požiadajte o podporu mestskú správu a uzavrite dohody s poprednými kancelárskymi strediskami. Takéto objekty môžu samozrejme zvládnuť iba skúsení realitné kancelárie, ale ak ich považujete za jedného, ​​možno budete musieť najskôr pracovať s konkurenciou, vykonať pre nich malé objednávky, až kým sa nevytvorí databáza a na trhu nebudete rozpoznaní., Táto cesta je najťažšia, ale aj najziskovejšia.

8

Nezabudnite si vytvoriť svoj web na internete. Venujte osobitnú pozornosť sekcii správ a každý deň aktualizujte informačný kanál. Na webe uveďte všetky potrebné informácie o sebe, katalóg fotografií predmetov dostupných na predaj (alebo hľadajúcich nájomcu) a recenzie vďačných zákazníkov.

Odporúčaná