Obchodné riadenie

Ako uvoľniť auto služby

Ako uvoľniť auto služby

Video: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard & Noah Schnapp Answer the Web's Most Searched Questions | WIRED 2024, Júl

Video: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard & Noah Schnapp Answer the Web's Most Searched Questions | WIRED 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť službu autoservisu, najlepšie miesto pre túto službu bude hneď vedľa diaľnice, benzínovej stanice alebo garáží. V takom prípade budú vaše reklamné náklady minimálne. Ak ste si vybrali akúkoľvek inú stránku, je lepšie zmeniť názor pred uzavretím nájmu. Uvedené miesta majú najvyššiu návštevnosť a môžu prilákať maximálny počet zákazníkov so správnou reklamou.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa o znamenie postarajte. Aby bola vaša autoservis zreteľná, musíte umiestniť veľké a jasné znamenie veľkými písmenami. Najlepšou možnosťou by bolo umiestniť tri štíty: jeden priamo na budovu autoservisu a druhý na dva pruhy cesty v každom jazdnom pruhu (podľa smeru pohybu).

2

Dobrý nápad si všimnú aj dopravné značky v okruhu jedného kilometra, aby vás ľudia najľahšie našli. Značka by sa mala vyhotoviť aj vo forme plagátu označujúceho smer, adresu a kontaktné telefónne číslo.

3

S majiteľmi najbližších čerpacích staníc si dohodnite, že vaše billboardy sú tiež pri vstupe do čerpacej stanice. Poskytnite im určitú odmenu za uverejňovanie reklám na ich čerpacej stanici. Možné sú aj vizitky do autoservisov, ktoré budú umiestnené pri pokladni.

4

Využívať kumulatívny systém zliav, ako aj propagačné akcie na zníženie cien za služby, ktoré budú oznámené v rádiu a televízii počas jeho implementácie. Týmto spôsobom môžete prilákať a udržať zákazníka.

Odporúčaná