Obchodné riadenie

Ako propagovať časopis

Ako propagovať časopis

Video: Hedge funds intro | Finance & Capital Markets | Khan Academy 2024, Júl

Video: Hedge funds intro | Finance & Capital Markets | Khan Academy 2024, Júl
Anonim

Pre väčšinu časopisov je reklama hlavným zdrojom príjmu, zatiaľ čo priamo závisí od popularity a geografie časopisu. Ukazuje sa, že na zvýšenie príjmu časopisu je potrebné zvýšiť jeho popularitu medzi zákazníkmi a zvýšiť jej slávu. Na propagáciu časopisu stačí použiť niekoľko jednoduchých trikov.

Image

Návod na použitie

1

Používajte reklamy v rozhlase a televízii. Čím viac časopisu budete počuť, tým viac ľudí bude pri výbere časopisu venovať pozornosť. Je možné, že sa budú zaujímať aj o určité témy vášho časopisu, a preto ich budú hľadať. Čím viac sa časopisu pýtajú, tým viac distribútorov si bude môcť kúpiť od vás - novinové stánky a ďalšie tlačiarne.

2

Pracujte s davmi cieľového publika. Napríklad, ak je vaším cieľovým publikom mladé matky, nechajte stohy časopisov na pôrodniciach a detských klinikách ako bezplatné vzorky, aby sa s nimi vaši klienti mohli zoznámiť a urobiť si výber vo váš prospech.

3

Použite webovú stránku a sociálne siete. Publikujte časti článkov alebo časopisov vo verejnom vlastníctve na webe s duplikátom na sociálnej sieti. V takom prípade je vašou úlohou zaujať potenciálneho klienta obsahom časopisu.

4

V prípade, že vydávate špecializovaný časopis týkajúci sa napríklad stavebníctva, práce s právnickými osobami. Uskutočňujte studené hovory s cieľom ponúknuť reklamu a s ponukou získať bezplatnú vzorku na kontrolu. Čím aktívnejší sú vaši manažéri, tým viac bude váš časopis známy.

Odporúčaná