management

Ako inzerovať v novinách

Ako inzerovať v novinách

Video: Procházka dohadoval s Matovičom daňový únik 2024, Júl

Video: Procházka dohadoval s Matovičom daňový únik 2024, Júl
Anonim

Predloženie reklamy novinám závisí od jej politiky týmto smerom. A je to vlastné v každej publikácii. V niektorých reklamách sa umiestňuje zadarmo za určitých podmienok, v iných s obmedzeniami (napríklad nie vo všetkých sekciách), v tretej - iba na platenom základe. Možné spôsoby platby sa tiež líšia.

Image

Budete potrebovať

  • - kupón na bezplatné oznámenie;

  • - plniace pero;

  • - peniaze na zaplatenie reklám, ak sú predložené na komerčnom základe;

  • - počítač s prístupom na internet (pri odosielaní reklamy prostredníctvom stránky).

Návod na použitie

1

Nech už chcete reklamu odoslať akýmkoľvek spôsobom, začnite písaním reklamného textu. Malo by byť čo najkratšie (často čím dlhšie, tým drahšie). Zároveň však čo možno najviac informatívne, čo vyvoláva záujem o váš produkt, službu alebo inú ponuku. poskytnúť predstavu o hlavných charakteristikách.

Nezabudnite uviesť spôsoby komunikácie, ktoré sú pre vás najvýhodnejšie.

2

Jednou z najbežnejších foriem predkladania reklám je použitie špeciálneho kupónu. Vystrihne sa z nasledujúceho vydania novín, vyplní sa (text oznámenia, kontakty, informácie o autorovi oznámenia pre redakciu) a pošle sa redakcii poštou alebo osobne.

Vo veľkých mestách môžu byť vyplnené kupóny akceptované na reklamných miestach umiestnených v rôznych oblastiach.Ďalšou možnosťou je interakcia, keď ľudia prichádzajú do redakcie alebo na reklamné miesto, vyplnia navrhovaný formulár sami alebo diktujú operátorovi potrebné informácie a zaplatia.

3

Ak má publikácia online verziu, môžete uverejniť reklamu na tejto stránke. V závislosti od redakčnej politiky sa takéto oznámenia môžu uverejňovať iba v elektronickej forme, ale možnosť vyplnenia tlačenej verzie nie je vylúčená. V niektorých publikáciách iba na platenom základe, v iných - a bezplatne.

V každom prípade sa oznámenie podáva prostredníctvom osobitného formulára na webovej stránke (registrácia sa môže vyžadovať, ale nie je potrebná).

Ak potrebujete zaplatiť za službu, ponúkneme vám dostupné možnosti: bankové karty, elektronické platobné systémy, terminály atď.

4

Mnoho publikácií prijíma reklamy aj prostredníctvom telefónu. Aby ste využili túto príležitosť, musíte zavolať na telefónne číslo uvedené v novinách a diktovať text partnerovi, v prípade potreby odpovedať na objasňujúce otázky. Existujú rôzne spôsoby platby: poplatok za minútu hovoru samotný, nákup špeciálnej platobnej karty (zvyčajne má zmysel pre tých, ktorí službu pravidelne používajú), banková karta, prevod peňazí podľa zadaných podrobností atď.

Najvhodnejšiu možnosť si môžete zvoliť na základe informácií v novinách alebo po konzultácii s operátorom.

Odporúčaná