management

Ako rozvíjať pozíciu

Ako rozvíjať pozíciu

Video: Head Stand Yoga Pose - How To Do a Headstand for Beginners 2024, Júl

Video: Head Stand Yoga Pose - How To Do a Headstand for Beginners 2024, Júl
Anonim

V súčasných ekonomických činnostiach organizácie je potrebné regulovať akúkoľvek oblasť. Vyvinúť pozíciu znamená určiť postupnosť krokov, poradie operácie. Toto nariadenie, rovnako ako každý miestny regulačný akt, sa vzťahuje na všetkých zamestnancov organizácie bez ohľadu na miesto výkonu práce (na pracovnej ceste, v pobočke).

Image

Návod na použitie

1

Definujte konkrétne ciele vytvorenia miestneho aktu, na ktorý sa bude vzťahovať.

2

Definujte regulačné dokumenty platné v tejto oblasti. Dokument nesmie byť v rozpore s právnymi predpismi. Nariadenie nestanovuje nové pravidlá, objasňuje obsah legislatívnych aktov vo vzťahu k charakteristikám konkrétnej organizácie.

3

Štruktúra pozícií je:

- podrobnosti o dokumente: informácie o úradníkovi, ktorý pozíciu schválil, jeho registračné číslo, alfanumerický kód, logo organizácie, dátum prijatia a nadobudnutia účinnosti, meno.

- priamo text, ktorý odráža ciele a smery činnosti, stanovuje jasné mechanizmy, kompetencie, práva, povinnosti, zodpovednosti tých osôb, na ktoré sa dokument vzťahuje.

- doba platnosti, postup jeho predĺženia, zmeny a doplnenia.

4

Pripojte k dokumentu prílohy. Tu môžu byť schválené formuláre a formuláre žiadostí, blokové schémy, tabuľky, koeficienty.

5

Pripojte schvaľovací list a príkaz na uvedenie dokumentu do platnosti.

Venujte pozornosť

Pri prijímaní nového zamestnanca je potrebné ho na základe podpisu oboznámiť s ustanoveniami týkajúcimi sa jeho práce.

Užitočné rady

Pri príprave rezervy môžete použiť vzorky umiestnené v referenčných právnych systémoch. Základom môžu byť ustanovenia schválené pre štátne orgány, rozpočtové organizácie.

  • GOST R 6, 30-2003. Štátny štandard Ruskej federácie. Zjednotené systémy dokumentácie. Zjednotený systém organizačnej a administratívnej dokumentácie. Požiadavky na papierovanie, schválené uznesením štátnej normy Ruska č. 65-st. Z 03.03.2003.
  • Vypracovanie predpisov o štrukturálnej jednotke organizácie

Odporúčaná