ostatné

Ako vytvoriť vstupnú stránku

Ako vytvoriť vstupnú stránku

Video: Vstupná stránka 2 - slovenské titulky 2024, Júl

Video: Vstupná stránka 2 - slovenské titulky 2024, Júl
Anonim

Vstupná stránka je vstupná stránka, ku ktorej používatelia webu pristupujú prostredníctvom odkazov. Vstupné stránky zohrávajú významnú úlohu v podnikaní a sú vytvorené na zvýšenie zákazníckej základne konverziou návštevníkov webových stránok na zákazníkov služieb, kupujúcich produktov atď.

Image

Budete potrebovať

Vstupná stránka vyzerá ako malý jednostránkový web. Pri jeho vytváraní je potrebné dodržiavať nasledujúce pravidlá.

Návod na použitie

1

Dizajn vstupnej stránky by mal byť zaujímavý a priťahovať pozornosť. Mala by sa načítať rýchlo aj pri slabom internetovom pripojení, preto by ste ju nemali načítavať pomocou grafiky.

2

Informácie na vstupnej stránke by mali byť veľmi jasné. Hlavné sú tri zložky: návrh, lehota a výzva na konanie.

Pri príprave návrhu venujte pozornosť položkám. Mali by byť farebné, poučné. Je to správny názov, ktorý „zahákne“ používateľa a spôsobí, že bude na stránke trvať. Na stránku môžete umiestniť obrázok navrhovaného produktu, recenzie používateľov.

3

Pocit nedostatku, lehôt, naliehavosti - prinútiť používateľov, aby si kúpili produkt alebo objednali práve teraz. Za týmto účelom môžete informovať, že obdobie špeciálnych zliav sa končí, na stránke nastavte počítadlo pre množstvo zostávajúceho tovaru, časovač.

4

Volanie po kúpe, zadanie objednávky, majte na pamäti, že užívateľ by nemal premýšľať o postupnosti akcií. Tlačidlá objednávok by mali kontrastovať s hlavným pozadím a mali by upútať pozornosť. Formuláre na zadanie objednávky a nákup tovaru by mali byť jednoduché a pohodlné.

Venujte pozornosť

Vstupná stránka je reklamná stránka, preto je neprípustné umiestňovať na ňu ďalšie reklamy a odkazy na webové zdroje tretích strán.

Odporúčaná