obchodné

Ako vytvoriť stavebnú spoločnosť

Ako vytvoriť stavebnú spoločnosť

Video: Stavebná firma JOKA- výstavba diaľnice Čadca 2024, Júl

Video: Stavebná firma JOKA- výstavba diaľnice Čadca 2024, Júl
Anonim

Pracujú všetci zdatní ľudia: niekto vo veľkej spoločnosti, niekto v malej súkromnej spoločnosti. Ale tí, ktorí majú aspoň malý kapitál, si zakladajú svoje vlastné podnikanie. Jednou z oblastí stáleho dopytu je stavebníctvo. Otvorenie vlastnej spoločnosti je pomerne nákladná úloha, ale neskôr prináša dobrý a stály príjem, ak sa k tomu, samozrejme, dostanete múdro.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - túžba.

Návod na použitie

1

Pred registráciou spoločnosti a investovaním značného množstva peňazí do nej je potrebné oboznámiť sa s cenami nehnuteľností a dynamikou rastu alebo poklesu cien.

2

Potom by ste sa mali zaregistrovať na daňovom úrade a poskytnúť tento balík dokumentov: Charta spoločnosti; rozhodnutie zakladateľov; zápisnice zo schôdze zakladateľov; vyplnené otváracie formuláre potvrdené notárskou verejnosťou; príjmy z platby štátnej dane. Potom si musíte objednať pečiatky a otvoriť si tranzitný účet v banke, pretože polovica schváleného kapitálu sa vyplatí pred registráciou podniku.

3

Pri otvorení organizácie je potrebné získať povolenie na stavebné činnosti. Samotné licenčné konanie umožňuje prijatie osobitnej komisie, ktorej rozhodnutie sa vydáva.

4

Spoločnosť musí mať regulačnú a technickú literatúru a podrobiť sa komplexnému odbornému preskúmaniu. Pre všetky dostupné vybavenie musí mať stavebná spoločnosť technické pasy a správy o kontrole zo strany orgánov na ochranu práce. Technické parametre vlastných alebo prenajatých zariadení musia zodpovedať deklarovaným typom práce. Následne sa na architektonickú a stavebnú kontrolu predloží žiadosť o povolenie.

5

Okrem vybavenia pre každý druh činnosti stavebnej spoločnosti sú potrební aj odborníci, takže pred predložením dokladov o licenci by mali byť prijatí zamestnanci. Zamestnanci vytvorenej spoločnosti musia mať skúsenosti v stavebných organizáciách a vysokoškolskom vzdelávaní. Účtovník je povinný. Po všetkých prípravných postupoch banka otvorí bežné účty spoločnosti. Najneskôr do 5 dní od otvorenia účtov je potrebné to oznámiť daňovému úradu.

6

Po otvorení stavebnej spoločnosti bude hlavným problémom hľadanie zákazníkov. Budeme musieť vyčleniť rozpočet na reklamu v novinách, rozdávanie letákov atď. V extrémnom prípade môžete inzerovať služby poskytované v meste.

7

Počas prvého roka práce je stavebná spoločnosť povinná zaplatiť svojim zamestnancom kurzy ďalšieho vzdelávania.

Venujte pozornosť

Stavebná licencia sa obvykle získa do jedného mesiaca s kladným rozhodnutím licenčnej komisie.

Užitočné rady

Najprv môžete získať licenciu na potrebné činnosti a potom ich postupne rozširovať.

ako funguje stavebná spoločnosť

Odporúčaná