obchodné

Ako sa stať autorom

Ako sa stať autorom

Video: Ako sa stať komplexným hasičom 2024, Júl

Video: Ako sa stať komplexným hasičom 2024, Júl
Anonim

Kakprosto.ru - najväčšia ruská webová stránka s tipmi na každý deň. Za dva roky svojej existencie tu bolo publikovaných viac ako 130 000 článkov od viac ako 4 000 autorov. Doteraz boli články tvorené iba obmedzeným počtom autorov. Nedávno sa však táto príležitosť objavila pre každého používateľa, ktorý je ochotný zdieľať jeho jedinečný život a / alebo profesionálne skúsenosti. A čo je najdôležitejšie - autor bude schopný zarobiť si na svoje znalosti dobré peniaze! Kľúčovým faktorom úspechu je popularita. Čím viac zobrazení má vaša doska, tým viac peňazí získate. A pomôžeme vašim priateľom, aby sa váš článok stal obľúbeným na sociálnych sieťach. Podeľte sa o svoje tipy so svojimi priateľmi na stránkach Vkontakte, My World, Spolužiaci a Facebook a staňte sa najpopulárnejším autorom!

Image

Budete potrebovať

Hlavnými prvkami úspechu autora sú How Simple: 1. Život alebo profesionálna skúsenosť. Nepíš o veciach, ktorým nerozumieš. 2. Schopnosť jasne a jasne uviesť svoje myšlienky. Informácie o článkoch sú hlavným formátom vašej komunikácie so čitateľmi. 3. Ochota odpovedať na pripomienky k vašej rade. Čím viac otázok / odpovedí na váš článok, tým užitočnejší tip a viac názorov na článok. 4. Určité množstvo trpezlivosti. Čím viac píšete, tým viac ľudí číta vašu radu. A čím viac peňazí zarobíte.

Návod na použitie

1

Prejdite na stránku Staňte sa autorom. Okrem krátkeho popisu všetkých funkcií, ktoré sa objavia ako autor KakSimple, nájdete tu odkazy na naše skupiny v sociálnych sieťach, odkaz na stránku s hlavnými otázkami (FAQ) a odkaz na registračný formulár. Ak ste sa už predtým zaregistrovali v službe KakSimple, potom sa po prihlásení na webovú stránku objaví funkcia autora vo vašom profile.

Image

2

Zaregistrujte sa na webovej stránke KakProsto prostredníctvom svojho účtu na jednej zo sociálnych sietí alebo pomocou registračného systému na tejto stránke. V e-maile dostanete upozornenie s odkazom na aktiváciu vášho profilu. Dôležité poznámky: 1. Ak sa zaregistrujete pomocou sociálnej siete Vkontakte, nezabudnite, potom uveďte svoju e-mailovú adresu. 2. Pri registrácii prostredníctvom účtu na sociálnych sieťach sa zobrazí okno so žiadosťou o autorizáciu aplikácie KakSimple. Autorizácia je úplne bezpečná, takže kliknite na tlačidlo „autorizovať“ alebo „povoliť“. 3. Na stránke Nastavenia profilu napíšte niečo o sebe a svojich skúsenostiach. To umožní vašim čitateľom viac dôverovať vašim radám. 4. Ak ste sa prvýkrát zaregistrovali, napríklad prostredníctvom Vkontakte, použite túto metódu registrácie v budúcnosti. Ak sa zaregistrujete po nejakej dobe, napríklad prostredníctvom Odnoklassniki, bude to úplne nový profil bez článkov, ktoré ste už napísali, a nahromadených štatistík pohľadov a platieb. V blízkej budúcnosti však bude mať stránka možnosť prepojiť váš účet na KakProsto s niekoľkými účtami sociálnych sietí. A potom môžete pristupovať na web pomocou akejkoľvek sociálnej siete.

Image

3

Po registrácii získate prístup k svojmu profilu a osobnému účtu. Ak chcete, aby sa články vo vašom profile zobrazovali a začali zarábať, musíte začať písať tipy a zdieľať ich so čitateľmi. Kliknite na odkaz „Napísať článok“. Toto je váš najdôležitejší krok ako nový autor. Pravidlá písania článkov sa môžete zoznámiť na samostatnej stránke „Pokyny“. Všeobecné rady sú však jednoduché - píšte užitočné tipy, buďte originálne a kompetentné. Kopírovanie tipov iných ľudí sa veľmi neodporúča a môže viesť k pozastaveniu vášho účtu.

Image

4

Článok, ktorý ste vytvorili, sa pošle na kontrolu našim redaktorom. Postupujte podľa základných pokynov na písanie tipov a váš článok bude schválený rýchlo a bez potreby spracovania. Po schválení / zamietnutí vám bude zaslaný e-mail s upozornením. Ak bol podľa vášho názoru váš článok nespravodlivo zamietnutý, môžete napísať otázku formou spätnej väzby. Nezabudnite do správy zahrnúť odkaz na svoj profil, aby redaktori stránok mohli rýchlo nájsť váš článok a uviesť dôvod zamietnutia.

Image

5

Po schválení článku a jeho zobrazení na stránkach môžete v súčasnom režime sledovať rastúci počet zobrazení vašich tipov. Keď akumulovaná suma dosiahne 200 rubľov, môžete ju získať na svoj bankový účet. Aby sme to mohli urobiť, musíte vyplniť svoje platobné údaje na stránke „Platobné podrobnosti“. Už tretí rok pracujeme na takomto platobnom systéme a so všetkou zodpovednosťou pristupujeme k otázkam ukladania osobných údajov.

Image

6

Nezabudnite sa podeliť o svoje tipy so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach a blogoch! Okrem toho vám odporúčame vyhľadávať na internete (pomocou služieb Yandex alebo Google) fóra a blogy, ktoré diskutujú o podobných témach, a nechať v nich odkaz na svoje rady. To vám umožní zvýšiť počet zobrazení vašich článkov a podľa toho zarobiť rýchlejšie a viac.

Image

Venujte pozornosť

Autor rady dostáva 50 rubľov (s daňou z príjmu fyzických osôb) za každých tisíc pohľadov na jeho článok. Štatistiky zobrazení sa aktualizujú každý deň a sú k dispozícii vo vašom účte. Je to veľa alebo málo a ako autor KakSimple je možné zarobiť nejaké značné peniaze? Poďme počítať. 50 najobľúbenejších článkov na webovej stránke KakProsto dostáva od 400 do 2000 zobrazení za deň. To je od 600 do 3 000 rubľov mesačne, ktoré by autor týchto článkov mohol dostať IBA Z JEDNÉHO TIPU! A ak máte 10, 50, 100? Hneď, ako sa stať populárnym autorom, je ťažké sa stať, ale skúsenosť a trpezlivosť vám umožnia zarobiť si naozaj dobré peniaze. Plány rozvoja webu okrem toho zahŕňajú autorov ratingov. A najobľúbenejší autori, ktorí majú najdôveryhodnejšiu podobu, získajú o 50 - 100% viac na tisíc zobrazení ako na začiatku práce.

Užitočné rady

1. Nezabudnite ilustrovať svoje články pomocou fotografií. Čím viac vizuálnych informácií poskytnete svojim čitateľom, tým vizuálnejšia bude vaša rada. Môžete použiť svoje vlastné fotografie aj fotografie z internetu. Na ilustráciu pomocou obrázkov tretích strán vám odporúčame navštíviť stránku www.pinme.ru, na ktorej sa nachádza takmer 11 miliónov fotografií. 2. Ak chcete ilustrovať svoje rady videom zo služby YouTube, môžete to ľahko urobiť tak, že skopírujete odkaz na video do osobitného riadku „Video materiály“ vo formulári na vytvorenie článku. 3. Nezabudnite na svoje tipy a pravidelne ich aktualizujte a dopĺňajte! Každý autor má možnosť upraviť svoje tipy a pridať im svoje nové skúsenosti.

Odporúčaná