nepopulárne

Ako zvýšiť predaj v internetovom obchode

Ako zvýšiť predaj v internetovom obchode

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl
Anonim

V čase, keď je počet ľudí, ktorí si prezerajú svoje stránky, dôležitý pre väčšinu webových stránok s informačným obsahom, je situácia online obchodov úplne iná. Tam ukazovateľ počtu návštevníkov stále nič nehovorí - oveľa dôležitejší je pomer návštevníkov k kupujúcim. Ako zvýšiť počet predajov?

Image

Návod na použitie

1

Najprv sa musíte uistiť, že kuriéri sa budú vyrovnať s množstvom práce so zvyšujúcim sa dopytom, ako aj s dostatkom vybavenia v sklade, inak nemá zmysel snažiť sa zvýšiť predaj. Ak je všetko v poriadku, musíte začať priťahovať návštevníkov.

2

Návštevníci sú rozdelení na cieľových a webových surferov. Cieľový návštevník už vie, čo chce, a teraz sa pýta, na rozdiel od webového surfistu, ktorý ho práve navštívil. Obchod potrebuje cieľového návštevníka kvôli dôvere v to, čo chce, a ochote uskutočniť nákup.

3

Ako ho prilákať? Ak to chcete urobiť, musíte inzerovať svoj obchod a tovar v ňom predávaný všetkými spôsobmi. Používajte rôzne typy online katalógov, nielen aby ste tam umiestnili svoj tovar, ale aj aby ste sa oboznámili s rozsahom a cenami konkurentov. Na základe pozorovaní je potrebné uskutočniť nové propagačné akcie, zmeniť cenu tovaru, zorganizovať predaj.

4

Udržujte cenovú rovnováhu v súlade s kvalitou vašich služieb, slávou, verejnou mienkou. Udržujte svoju úroveň služieb vo výške vyššej ako u konkurencie. Zavolajte im. Zistite ich slabé stránky a zvážte znalosti získané pri vašej práci.

5

Udržujte svoju polohu pri riadení na sklade. Keď dôjdu k tovaru dodávatelia, pokojne ich predáte. Ale buďte opatrní, nevyberajte produkty, ktoré rýchlo strácajú hodnotu. Alebo sa dohodli na predaji tovaru.

6

Existuje chybná alebo použitá technika? Neváhajte to oznámiť vyhlásením špeciálnych cien. Existuje veľa ľudí ochotných kúpiť takýto produkt.

7

Ponúka rôzne doplnkové služby, ako je nastavenie zariadenia, konzultácie, darčeky atď. Vyhľadajte rôzne zdroje získavania zákazníkov. Ak budete postupovať podľa týchto tipov a použijete kreatívny prístup, zvýšenie počtu predajov nemusí dlho čakať.

Odporúčaná