obchodné

Ako si vybrať názov spoločnosti LLC

Ako si vybrať názov spoločnosti LLC

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 4 2024, Júl

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 4 2024, Júl
Anonim

Názov spoločnosti znamená oveľa viac ako len niekoľko písmen alebo slov uvedených v dokumentoch pri registrácii spoločnosti. Budúci zákazníci a partneri budú venovať pozornosť prvému dojmu (aj keď podvedomiu) produktu alebo kvality služieb, a to v mene spoločnosti. Zodpovedne si vyberte názov spoločnosti. Ako značka, podľa ktorej bude váš produkt alebo služba rozpoznaná.

Image

Návod na použitie

1

Po rozhodnutí o začatí podnikania musíte svoj úmysel vypracovať v legislatívnej podobe. Najprv by ste mali zaregistrovať spoločnosť LLC. Ak ste už vymysleli všetky podrobnosti a máte podnikateľský plán, sú k dispozícii investori, dohody s prenajímateľmi a budúcimi zamestnancami, musíte začať rovnako dôležitý postup pri výbere názvu vašej budúcej spoločnosti.

2

Pri výbere názvu treba mať na pamäti, že názov spoločnosti musí byť jedinečný, t. nevyužívané inými právnickými osobami. Preto sa pred registráciou musí v Spoločnom registri podnikov skontrolovať názov spoločnosti, aby sa zistil jedinečný názov. Ak sa už používa, budete si musieť zvoliť ďalšie meno.

3

Môžete si vytvoriť spoločnosť pomenovanú podľa seba - je to bežná voľba pre právnické firmy, nehnuteľnosti a ekonomiku. Alebo si vyberte názov spoločnosti podľa oblasti, v ktorej pôsobíte. Napríklad názov spoločnosti Interservice detskej výživy bude znieť nevhodný a realitná spoločnosť s názvom Baby spôsobí smiech. Okrem toho by ste mali mať dobrú predstavu o význame názvu spoločnosti. Napríklad pri volaní firmy menom starovekého boha najprv zistite, čo predstavuje.

4

Okrem toho by ste si mali pamätať: „Ako pomenujete loď, vypláva.“ Možno sa oplatí uvažovať skôr, ako pomenujete Titanic. Dôvodom nie je povera, ale čisto psychologický faktor na podvedomej úrovni. V názve nie sú žiadne maličkosti.

5

Výber názvu spoločnosti nie je ľahká úloha a vyžaduje si veľa času a úsilia. K tomuto procesu však možno pristupovať kreatívne. Ak je pre vás ťažké vybrať si ho, môžete prísť s brainstormingom s partnermi (manžel / manželka, členovia rodiny). Pokúste sa však preťažiť názov veľkým počtom slabík a významov. Je potrebné si uvedomiť, že všetko dômyselné je jednoduché, ale sonorózne, krásne, ale jednoduché meno sa bude pamätať oveľa ľahšie.

6

Názov spoločnosti sa musí zvoliť tak, aby sa nemusela meniť. Pretože nové meno bude znamenať stratu uznania značky, veľa zákazníkov a partnerov a získanie dôvery, popularity a dôvery bude musieť vynaložiť veľa úsilia a času. Z tohto dôvodu pristupujte k výberu názvu spoločnosti veľmi zodpovedne / Nespechajte si a nevyberajte náhodné možnosti, pretože by ste sa chceli čo najskôr zapojiť do podnikania.

Užitočné rady

Na zjednodušenie vašej úlohy môžete použiť generátor mien -

b-pravo.ru - Podnikanie a právo

Odporúčaná