Obchodné riadenie

Ako zaregistrovať znamenie

Ako zaregistrovať znamenie

Video: TOP 5 Znamení toho, že jste mnohem chytřejší, než si myslíte! 2024, Júl

Video: TOP 5 Znamení toho, že jste mnohem chytřejší, než si myslíte! 2024, Júl
Anonim

Ak chcete nainštalovať značku, musíte ju zaregistrovať. Aj keď je vytvorený tak, aby prilákal zákazníkov, ako je napríklad vonkajšia reklama, súčasne existuje veľa nuancií v jeho registrácii …

Image

Návod na použitie

1

Zhromaždite potrebný súbor dokumentov na registráciu značky. Na tento účel pripravte nasledujúci dokument - Výpis zo štátneho zjednoteného registra podnikov (právnických osôb). Musí byť potvrdená pečiatkou spoločnosti, - kópia osvedčenia o zápise právnickej osoby do štátneho zjednoteného registra. Tento doklad musí byť tiež overený pečiatkou spoločnosti, - kópia informačného listu o zápise do registra v zjednotenom štátnom registri podnikov, potvrdená pečaťou spoločnosti, - kópia osvedčenia daňového úradu o registrácii spoločnosti a jej pridelení DIČ, potvrdená pečiatkou spoločnosti, - notársky overená kópia dokumentu, potvrdzujúce vlastnícke právo k priestorom, štruktúre, budove alebo inému objektu, - notársky overenú kópiu nájomnej zmluvy uzavretej s majiteľom alebo s inou osobou, ktorá má určité vlastnícke práva о; - Záver o technických poznatkoch, - notársky overená kópia osvedčenia úradu, ktoré vykonáva technický súpis zostatku priestorov (budov) bežného roka. Toto osvedčenie je platné jeden kalendárny rok, - kópia technického návrhu s uvedením štruktúry elektrického vedenia.

2

Získajte povolenie na inštaláciu vhodnej reklamnej štruktúry pre značku. Ak to chcete urobiť, napíšte žiadosť o toto povolenie. Potom predložte písomnú žiadosť spolu s potrebnými dokumentmi miestnym orgánom.

3

Upozorňujeme, že pri používaní akýchkoľvek ochranných známok na označení musíte poskytnúť osvedčenie o registrácii použitej ochrannej známky, ako aj povolenie potvrdzujúce jej používanie. Pripojte tento dokument k vyššie uvedenému balíku dokumentov.

4

Počkajte niekoľko dní, kým sa posúdi vaša žiadosť. V prípade kladného rozhodnutia môžete bezpečne nainštalovať reklamné značky.

Odporúčaná