obchodné

Podnikateľský nápad: destilácia ako show

Podnikateľský nápad: destilácia ako show

Video: Calling All Cars: Alibi / Broken Xylophone / Manila Envelopes 2024, Júl

Video: Calling All Cars: Alibi / Broken Xylophone / Manila Envelopes 2024, Júl
Anonim

Komerčná destilácia je tak stará ako svet. Od pradávna boli silnými destilátmi mena, medicína a zbrane (nezabudnite na škodlivé účinky alkoholu na Indov a severné obyvateľstvo) a palivo (budete sa smiať, ale existujú nadšenci, ktorí ho používajú v spaľovacích motoroch).

Image

Zdalo by sa, že stále môžete ponúknuť nové veci? Choďte do dediny, prineste náklady na konečný produkt na záporné hodnoty, zjednotte okraje okolo vás - zisk! To však nie je náš spôsob, a to nielen preto, že porušuje zákon. Keď sa otvoria dvere do sveta elitných nápojov, oplatí sa vymeniť za výrobok s najnižšou cenou.

Nie je potrebné predávať produkt, musíte predať rozprávku alebo predstavenie, ak ľudia už neveria v rozprávku. Je to prezentácia produktu vo forme predstavenia, nejakého tajomného prostredia, sviatosť alchýmie poskytne maximálny zisk s minimálnymi investíciami. (Kapitán, áno, áno).

V skutočnosti neponúkam nič nové. Banálna interpretácia starých myšlienok k novému produktu. Niektoré reštaurácie praktizujú varenie priamo pred klientom. Prezentuje sa ako hyper-sofistikovanosť a podľa toho aj náklady. Rolovač s horákom, kachličkami, možno nie veľkým grilom, sa na ňom umiestnia misky s prísadami vopred nakrájanými na mäso a ryby. Panvica na pečenie, liatinová pec alebo vogue sú už zohriate, horia horúco, zostáva to len preto, aby všetko spojilo do jedného celku a dali klientovi jedlo nielen pre žalúdok, ale aj pre oči a myseľ.

To je celý nápad. Ach áno. Vyvíja sa niekoľko flambových vozíkov s malými alambikmi, alkitármi a mesačnými svitmi. Tri až štyri jednotky, nie viac. Leštená medená iskra, leštená nehrdzavejúca oceľ zaslepuje oči. Oheň horí (dobre, nie oheň, dobre, elektrické sporáky, v najhoršom prípade plyn). Všetko je pripravené, predstavenie sa začína. Vytvára sa rafinovaný mesačný svit.

Takýto servisný systém je ideálny pre vonkajšie použitie, vonkajšie akcie, budovanie tiam s prednáškami o výhodách alkoholu, majstrovské kurzy pre začiatočníkov vinokurov.

Podľa chuti klienta sa počiatočný produkt vyberie a naleje do destilačných kociek. Je obmedzená iba vašou fantáziou. Môže to byť suché červené alebo biele víno, cukor a ovocná kaša, fermentované jablko a akákoľvek iná šťava. Samostatný alambik sa môže uchovávať pod zápachom (napríklad z melasy alebo artičoku z Jeruzalema). Som si istý, že budú znalci. Stručne povedané, môžete vyjsť zo všetkého, čo uznáte za vhodné, a konečný výber urobí iba klient.

Kým sa v kockách zohrieva množstvo rmutu na pracovnú teplotu, bude mesiac žiariť s klientom pokojným rozhovorom o tom, čo sa v skutočnosti deje, prečo si odrezávame hlavy a v ktorých prípadoch ťaháme za chvosty. Nenechajte trápiť pauzu, históriu destilácie, ktorá vám pomôže, je obrovská.

Do zosilňujúceho stĺpca alambikov možno podľa vlastného uváženia vložiť veľa vecí. Hustota z jabĺk a slivkovej kaše, čerstvých sliviek, čerešní a višní, bylín, možno aj šťava zo zeleného sladu vydrží aj vyliatím cez spevňovací stĺpec (hrubá vrstva sa filtruje a zostane v stĺpci a kal sa nespáli v kocke). Len s klientom neskúšajte, vyskúšajte najskôr sami.

Obrovské množstvo možností dáva kolosálne jedlo pre kreativitu. Jeden a ten istý výrobok s rôznou silou a teplotou dáva úplne inú chuť. Kombinácie pôvodného chlieb, vína, bylín, ovocia a semien sú nekonečné.

Odporúčaná