Obchodné riadenie

Ako zavolať do kancelárie

Ako zavolať do kancelárie

Video: Life at work - Zákaznícky servis | AJ Produkty 2024, Júl

Video: Life at work - Zákaznícky servis | AJ Produkty 2024, Júl
Anonim

Kancelária je hlavným prvkom každého podniku, miestom, kde sa riešia hlavné problémy. Preto je pre malú alebo veľkú spoločnosť prirodzenou otázkou to, ako pomenovať miestnosť, v ktorej sa konajú kľúčové udalosti vo dne iv noci. Ak chcete prísť na názov kancelárie, je to zásadný krok a musíte k nej pristupovať so všetkou vážnosťou.

Návod na použitie

1

Zvážte, čo by mal tento názov zobrazovať. Kto sa stane cieľovou skupinou - administratívni pracovníci, ktorí sa spoja silnejšie, pracujú pod zvučným menom alebo potenciálni zákazníci, ktorých by toto meno malo priťahovať? V oboch prípadoch bude názov pravdepodobne odrážať podstatu spoločnosti alebo spoločnosti, ktorej centrom je vaša kancelária.

2

Vykonajte prieskum medzi zamestnancami kancelárie. Nech každá ponúka jednu alebo dve možnosti - je oveľa ľahšie si vybrať z mnohých mien, najmä preto, že ľudia, ktorí tam pracujú, pravdepodobne vedia, ktoré meno mu bude lepšie vyhovovať. Tento krok navyše pomôže zabiť dvoch vtákov jedným kameňom - ​​vytvoriť zvučný názov kancelárie a tiež spojiť tím pre spoločnú tvorivú činnosť.

3

Pokúste sa vytvoriť názov svojej kancelárie na rozdiel od tých, ktoré už vynašli konkurenčné firmy alebo spoločnosti. Pamätajte, že toto meno je vytvorené s cieľom zdôrazniť jedinečnosť samotnej činnosti, do ktorej sú vaši zamestnanci zapojení, a nikto okrem ľudí, ktorí pracujú v tejto atmosfére, nevytvorí lepšie a originálnejšie meno.

4

Aby bolo meno ľahko zapamätateľné. Zvukový názov kancelárie je ďalším dôvodom hrdosti zamestnancov a závisti konkurentov. Dlho zapamätané dlhé mená si uťajú ucho a samy o sebe nemajú žiadny úžitok, s výnimkou zaplnenia medzery na značke. Nestoja za čas strávený ich vytvorením. Ak je názov kancelárie ľahko zapamätateľný, veľmi skoro o vás zistia nielen konkurenčné firmy a spoločnosti, ale aj veľa zainteresovaných zákazníkov.

5

Nezabudnite, že každá ochranná známka, názov alebo produkt je chránený patentom. Nezabudnite si robiť starosti so zachovaním svojho jedinečného mena v kancelárii, aby ho nikto nemohol následne použiť. A pred vytvorením názvu svojej vlastnej kancelárie sa tiež zaujímajte o už patentované názvy - zrazu sa váš myšlienkový tok zhoduje s cudzím človekom a budete musieť úplne zmeniť hotové meno. Určite je veľmi nepríjemné rozlúčiť sa s dobrým nápadom, pretože už patrí niekomu inému.

čo môžeš zavolať do kancelárie

Odporúčaná