Obchodné riadenie

Ako propagovať svoju hudbu

Ako propagovať svoju hudbu

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl

Video: 5 spôsobov AKO ZADARMO PROPAGOVAŤ svoje YouTube videá 2024, Júl
Anonim

Hudobná propagácia je neustály proces popularizácie jednotlivých skladieb a celého hudobného projektu. Ak chcete propagovať svoju kreativitu, musíte vynaložiť veľké úsilie a investovať nielen čas, ale aj peniaze.

Image

Návod na použitie

1

Skladajte hudbu, ktorú je ťažké definovať ako špecifický štýl. Môžete si požičať vlastnosti z hudby iných skupín, ale nemôžete úplne prepnúť na kopírovanie ani v počiatočnom štádiu hudobnej tvorivosti. Diela, najmä neziskové, sa počúvajú, ak nie sú ničím iným.

2

Nahrávajte a prehrávajte hudbu v dobrej kvalite zvuku. Pri nahrávaní sa nedotýkajte služieb profesionálneho zvukového inžiniera a so živým vystúpením zabráňte škvrnám a špine. Vo scénickom predstavení môžu byť niektoré menšie chyby maskované, vyhladené a skryté správaním alebo implikovanou frázou „takto koncipované“. Ak je kvalita vystúpenia nízka, aj brilantná hudba sa ponorí do zabudnutia bez toho, aby videla širokú verejnosť.

3

Aj keď bude váš štýl trochu rozmazaný alebo bude kombinovať niekoľko štýlov, definujte sa všeobecne. Rôzne cieľové skupiny počúvajú hudbu rôznych štýlov. Možno nebudete úspešní jednoducho preto, že ste oslovili nesprávneho publika.

4

V závislosti od štýlu navštívte stránky venované určitému smeru a hudbu všeobecne. Zaregistrujte svoj hudobný projekt, uverejnite skladbu a informácie o sebe.

5

Vytvorte viac komunít z viacerých zdrojov a blogových platforiem. Pozvite tam svojich priateľov a príbuzných, usporiadajte stretnutia a súťaže, uverejňujte odkazy na svoje skladby. Duplikujte všetky informácie na sociálnych sieťach a na fórach, kde sa často nachádzate. Hovorte o sebe kdekoľvek môžete.

6

Komunikácia rozhodne veľa. Vyhľadajte spôsob, ako profesionálnych a úspešných hudobníkov pozvať, aby si vypočuli ich hudbu. Požiadajte o pomoc s radou alebo akciou. Buďte pripravení zaplatiť profesionálnemu PR manažérovi.

Odporúčaná