nepopulárne

Čo potrebujete na otvorenie stanu

Čo potrebujete na otvorenie stanu

Video: Rasta x Alen Sakic - 1312 (Official Video) 2024, Smieť

Video: Rasta x Alen Sakic - 1312 (Official Video) 2024, Smieť
Anonim

Najjednoduchším a najspoľahlivejším druhom podnikateľskej činnosti z hľadiska návratnosti investícií je obchod. Organizovaním maloobchodnej predajne vo forme malého stanu môžete zaručiť slušnú úroveň príjmu.

Image

V počiatočnej fáze by ste sa mali zaregistrovať ako samostatný podnikateľ na daňovom úrade. Návrh maloobchodnej predajne vo forme stanu by sa mal začať výberom budúceho miesta, jeho umiestnenia a navrhovaného sortimentu tovaru. Je lepšie venovať pozornosť umiestneniu stanov v preplnených miestach: na zastávkach verejnej dopravy, na železničných staniciach, na letiskách. Nájomné v týchto miestach sa bude výrazne líšiť od lodeníc, nepriechodných miest, ale aj príjmy z predaja budú vyššie. Je potrebné si uvedomiť, že cigarety sú zakázané v blízkosti nemocníc a škôl.

Po výbere vhodného miesta je potrebné kontaktovať obec so žiadosťou o poskytnutie živnosti. Ak plánujete v budúcnosti podnik rozvíjať (napríklad stavať obchod), môžete okamžite napísať žiadosť o povolenie investičného projektu, ktorý obec predkladá iba v aukcii. V takom prípade bude možné pozemok zaregistrovať ako nehnuteľnosť. V iných prípadoch je možný iba prenájom pôdy.

Po tom, čo obec určí hranice lokality a prieskumu, rozhodne o poskytnutí pôdy. Mali by ste uzavrieť nájomnú zmluvu a pokračovať v inštalácii stanu. Výber, nadobudnutie a inštalácia obchodného miesta nebude problém: obmedzenia sa týkajú iba finančných možností.

Je povinné uzavrieť dohodu so špecializovanou organizáciou na odvoz odpadu, jeho zneškodnenie a čistenie okolitého priestoru. Za týmto účelom by ste sa mali obrátiť na oddelenie Rospotrebnadzor v mieste obchodu s písomným oznámením o začatí činnosti. Je potrebné vypracovať knihu návrhov a preskúmaní, ktorá by mala byť očíslovaná, zošitá a zapečatená. Registrujte ho na oddelení zodpovednom za organizáciu a fungovanie spotrebiteľského trhu.

Odporúčaná