obchodné

Ako otvoriť lacný obchod s oblečením

Ako otvoriť lacný obchod s oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Lacný obchod s oblečením môže byť veľmi výnosný. Nezabudnite však, že toto podnikanie má množstvo funkcií, ktoré je potrebné zohľadniť na začiatku projektu. Môžete prísť s vlastným konceptom alebo si kúpiť hotovú franšízu. Ak je práca organizovaná správne, investícia sa vyplatí rýchlo a po roku práce vaša spoločnosť začne generovať príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - obchodné vybavenie;

  • - zásoby tovaru;

  • - registračné pokladnice;

  • - zariadenie proti krádeži.

Návod na použitie

1

Vyberte si koncept budúceho obchodu. Môžete obchodovať iba so ženským alebo detským oblečením alebo otvoriť veľké rodinné centrum, kde sa budú prezentovať predmety pre mužov, ženy a deti vrátane adolescentov a dojčiat.

2

Zamyslite sa nad tým, či by bolo výhodnejšie kúpiť si hotovú franšízu. Na trhu existuje veľa ponúk od rôznych spoločností, ruských aj zahraničných. Pri kúpe franšízy budete zbavení starostí definíciou koncepcie, výberu sortimentu a reklamnej kampane. Budete však musieť zaplatiť licenčné poplatky. Okrem toho musíte splniť všetky požiadavky poskytovateľa franšízy týkajúce sa veľkosti budúceho obchodu, jeho umiestnenia, počtu predajcov a objemu nákupov.

3

Nájdite správny skladový priestor. Najlepšou voľbou pre obchodovanie s lacným oblečením je priestranný maloobchodný priestor v obľúbenom nákupnom centre. Nevyžadujte si drahé miesta na prvom a druhom poschodí. Obchod s nízkymi cenami sa môže nachádzať v menej výhodných, ale lacnejších oblastiach vo vyšších poschodiach alebo v suteréne. Niektoré nákupné centrá sú pripravené urobiť ústupky maloobchodníkom, ktorí súhlasia s prijatím menej populárnych obchodných miest.

4

Lacný obchod s odevmi nevyžaduje koncepčnú opravu. Vaše motto je čistota a pohodlie. Maľujte steny a strop v jasných farbách a položte na podlahu nekĺzavý povlak. Zabezpečte dobré osvetlenie - vyberte žiarovky, ktoré poskytujú príjemné teplé svetlo. Vyzdobte si okná veľkými, svetlými plagátmi - budú slúžiť ako reklama upozorňujúca na váš obchod.

5

Získajte obchodné vybavenie. Budete potrebovať jednoduché vešiaky a koľajnice, ako aj stojany, police a drôtené koše. Ak sa rozhodnete kúpiť figuríny, uistite sa, že oblečenie na nich sa mení tak často, ako je to možné. Vybaviť početné miestnosti.

6

Kúpte si výrobok. Veľké, lacné obchody s oblečením sa nakupujú dvakrát ročne. Ak vám takýto harmonogram nevyhovuje, dohodnite sa na menších a častejších dodávkach. Môžete mať jedného veľkého dodávateľa a niekoľko menších pre núdzovú prepravu potrebného tovaru.

7

Zostavte sortiment správne. Najlepšou voľbou sú základné modely zriedené módnymi novinkami. Predáva bežné pánske a dámske odevy, pletené oblečenie, rifle, lacné spodné prádlo a detský sortiment. Najťažšia vec na predaj obuvi. Nechajte ho v špecializovaných predajniach a zamerajte sa na oblečenie a doplnky.

8

Nájomcovia. Lacné obchody potrebujú veľký personál. Vašou úlohou je zvýšiť obrat, pretože zárobky závisia od neho, a nie z marže. Predajcovia by mali aktívne predávať tovar - ponuku vyrábať súpravy, inzerovať nové výrobky.

9

Majte veci v bezpečí. Označte ich špeciálnymi nálepkami a štítkami proti krádeži. Pri vstupe do obchodu nainštalujte magnetickú bránu. Namiesto bezpečnostných kamier môžete zavesiť ich imitácie a upozorniť kupujúcich, že obchod je neustále pod dohľadom.

  • ako otvoriť lacnú firmu
  • Podnikateľský nápad: Ako otvoriť obchod s akciami?

Odporúčaná