rozpočtovanie

Ako napísať analytickú pomoc

Ako napísať analytickú pomoc

Video: Michael Mina | SARS-CoV-2 Inexpensive Rapid Testing 2024, Júl

Video: Michael Mina | SARS-CoV-2 Inexpensive Rapid Testing 2024, Júl
Anonim

Analytické referencie sa môžu vyžadovať všade. Toto je povinný dokument pri absolvovaní certifikácie učiteľov, ktorý od študentov vysokých škôl vyžaduje ako potvrdenie o štúdiu odbornej literatúry, píše sa vo výrobe. Zvážime, čo by sa malo odraziť v informačnom a analytickom odkaze na hospodársku činnosť spoločnosti, podniku, firmy.

Image

Návod na použitie

1

Analytickú správu zostavte na liste štandardného papiera A4 (požiadavky na dizajn, polia podľa GOST R 6.30-2003). Pre ľahšie čítanie by mala byť pomoc vytlačená na počítači. Hore, uprostred veľkými písmenami napíšte „Analytická správa“.

2

Uveďte všeobecné informácie o podniku: jeho meno, adresa, štátne registračné číslo, kontaktný telefón, fax, e-mailová adresa. Ak má spoločnosť vlastnú webovú stránku, uveďte jej adresu na internete. Poskytnite informácie o druhoch činností podniku a povahe vlastníctva: štát, súkromný subjekt, účasť v holdingovej banke alebo vo finančných a priemyselných skupinách, právne postavenie.

3

V analytickej správe odrážajú informácie o histórii vzniku a vývoja podniku, jeho hlavných fázach, roku založenia, nadobudnutia alebo zlúčenia. Ak áno, potom sa zmení názov.

4

Povedzte nám o štruktúre výroby a výrobných činnostiach spoločnosti, jej hlavných oblastiach. Opíšte výrobnú a materiálovú a technickú základňu, existujúce dcérske spoločnosti, ich kapacitu, opíšte výrobky, surovinovú základňu a dostupné zdroje energie.

5

Poskytnite škálu výrobkov, odzrkadľujte hlavné produkty a ich skupiny, značky a modely so zreteľom na výrobné oddelenia. Poskytnite štatistiku produkcie v kvantitatívnom a peňažnom vyjadrení za posledných niekoľko rokov. Členenie údajov podľa typu produktu a podľa divízií a dcérskych spoločností.

6

Uveďte analýzu ekonomického stavu podniku - uveďte jeho miesto v systéme klasifikácie na úrovni krajiny a na medzinárodnej úrovni miesto podniku podľa príjmu.

7

Analyzovať efektívnosť spoločnosti na základe údajov o výrobe a marketingu výrobkov. Pomocou uvedených štatistík môžete predpovedať budúce objemy výroby na niekoľko rokov. Vyvodiť záver o hospodárskej činnosti príslušného podniku.

Odporúčaná