ostatné

Ako predať produkt bez internetového obchodu

Ako predať produkt bez internetového obchodu

Video: Ako vybudovať vlastný produkt a ho úspešne predávať online (Peťo Chodelka) 2024, Júl

Video: Ako vybudovať vlastný produkt a ho úspešne predávať online (Peťo Chodelka) 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastného internetového obchodu je náročná a nákladná úloha. Ak predaj nie je vašou hlavnou činnosťou, môžete použiť hotové obchodné podlahy na internete.

Image

Návod na použitie

1

Ak predávate jednu kópiu položky, použite aukciu online. Najväčšou spoločnosťou poskytujúcou takéto služby vo východnej Európe je poľský Allegro. V Ruskej federácii funguje pod názvom „Hammer“ a na Ukrajine „Aukro“. Aukčná stránka Au.Tut.By pôsobí v Bielorusku av niektorých ruských mestách existujú malé miestne aukcie online, napríklad v Krasnojarsku - 24AU. V západnej Európe a USA je aukčná stránka Ebay obľúbená.

2

Ak sa rozhodnete použiť online aukciu na predaj tovaru, vyberte ten, ktorý je platný vo vašej oblasti. Nezabudnite vybrať iba jednu stránku, pretože umiestnenie jedného produktu na dve aukcie je v rozpore s pravidlami týchto zdrojov. Zaregistrujte sa naň obvyklým spôsobom: uveďte používateľské meno, heslo, e-mailovú adresu, mesto, zadajte captcha atď. Keď dostanete správu o aktivácii účtu, kliknite na odkaz v ňom uvedený.

3

Fotografujte vysoko kvalitné fotografie produktov z rôznych uhlov. Potom v aukcii vytvorte nový diel, zadajte jeho názov, podrobný popis, pridajte fotografie, ktoré ste nasnímali. Uveďte územie, na ktorom si môžete kúpiť zásielku, spôsob doručenia, počiatočnú cenu a cenu za skorý nákup, trvanie aukcie a ďalšie potrebné údaje. Po starostlivom skontrolovaní všetkého je veľa na predaj.

4

Ďalším spôsobom, ako predávať tovar bez internetového obchodu, je použitie násteniek. Vezmite prosím na vedomie, že ich môžete použiť iba v prípade, že dávka nie je momentálne ponúknutá na žiadnu aukciu online. Vyberte si iba bezplatné dosky - s registráciou alebo bez registrácie. Pre tých, ktorí vyžadujú registráciu, zaregistrujte sa, ako je opísané vyššie.

5

Nástenky, na rozdiel od aukcií, nezaväzujú používateľa na konkrétne stránky. Rovnakú reklamu môžete umiestniť na niekoľko stránok naraz, čo nebude v rozpore s pravidlami. Optimálne číslo je 20. Bez ohľadu na to, či používate aukcie alebo nástenky, neoznačujte kontaktné súradnice priamo v hlavičke alebo v texte - takéto oznámenie bude odstránené. Používajte polia špeciálne určené na tento účel. A vždy vyberte kategóriu pre zásielku alebo oznámenie.

Odporúčaná