ostatné

Rok Nisanov a Zarah Iliev pozdravia hostí v novom hypermarkete s nábytkom

Obsah:

Rok Nisanov a Zarah Iliev pozdravia hostí v novom hypermarkete s nábytkom
Anonim

Majitelia skupiny spoločností Kievskaya Square, podnikatelia God Nisanov a Zarakh Iliev, otvorili v Moskve druhý hypermarket nábytku Grand South.

Image

Koniec roka 2019 sa pre skupinu spoločností Kievskaya Square, obchodníkov roka Nisanov a Zarakh Iliev, stal bohatým na radostné udalosti: po narodeninách SEC Evropeisky, autoservisu Flotilla Radisson Royal, moskovského automobilového centra, oslávili významné výročia a nábytkárske centrum oslávilo svoje druhé narodeniny Grand outlet a 1. decembra sa v hlavnom meste otvoril druhý hypermarket nábytku South South.

Premyslený návrh

Nábytok "Grand" je jedným z najjasnejších projektov spoločností skupiny Kievskaya Square v roku Nisanov a Zarakh Iliev. Je to jedinečné zariadenie, v ktorom sa kombinujú atraktívne ceny kvalitného nábytku známych ruských a zahraničných výrobcov s najvyššou úrovňou služieb a obchodu.

Podľa Dmitrija Alferova, generálneho riaditeľa maloobchodného komplexu s nábytkom Grand, sa predajňa od svojho otvorenia neodchýlila od svojho základného princípu na jeden deň: kvalitu za primeranú cenu. Tento prístup k vytvoreniu obchodného modelu umožnil vytvoriť optimálnu ponuku pre kupujúcich, pre ktorých je dôležitá nielen kvalita nábytku, ale aj jeho hodnota.

Sortiment predajní nábytku „Grand“ pozostáva iba z výrobkov, ktoré boli testované a dokázali si získať dôveru zákazníkov, ktorých výhodnú akvizíciu uľahčujú početné propagačné akcie a špeciálne ponuky, z ktorých počet dosiahol rekordných 17 tisíc počas osláv dvojročia obchodného centra. Pre porovnanie: ihneď po otvorení Roku Nisanov a Zarakh Iliev v novom nákupnom centre bolo iba 35 propagačných ponúk.

Populárny formát

Odborníci na trhu sú presvedčení, že predajňa nábytku „Grand“ vďačí za svoj úspech stále rastúcej popularite tohto obchodného formátu. Podiel týchto zariadení na maloobchodnom obrate v regióne hlavného mesta sa v posledných rokoch zdvojnásobil a objem dodávok do roku 2020 môže stúpnuť na 80 percent. To sa deje aj preto, že rozlišovacou schopnosťou predajní je flexibilné určovanie cien a schopnosť vytvárať jedinečné ponuky pre zákazníkov.

Nájomníci, ktorí nesúvisia priamo s obchodom s nábytkom, ale poskytujú vysoký komfort a voľný čas pre návštevníkov obchodných centier, dopĺňajú vzorec úspechu. Hovoríme predovšetkým o kaviarňach a reštauráciách s dobrým autorom alebo národnou kuchyňou.

A tu stojí za zmienku, že práve rok Nisanov a Zarakh Iliev sa stali priekopníkmi vo vytváraní multifunkčných multidisciplinárnych nákupných centier, ktoré môžu návštevníkom poskytnúť kvalitné nakupovanie a nezabudnuteľný voľný čas. V štruktúre aktív skupiny spoločností Kievskaya v oblasti, tieto objekty sú dnes väčšina.

Výživová zložka

Napríklad silná gastronomická zložka je už dlho charakteristickým znakom rozvojových projektov Roku Nisanov a Zarakh Iliev. Na to je potrebné si pripomenúť prvé poľnohospodárske zoskupenie Food City v Rusku, ktoré kombinuje veľkoobchodné a maloobchodné centrum pre obchod s poľnohospodárskymi výrobkami a obrovský potravinový súd s desiatkami reštaurácií a kaviarní, kde sa môžete zoznámiť s kulinárskymi tradíciami rôznych krajín sveta.

Gastronomická štvrť Depot Lesnaya, ktorá sa nachádza v zrekonštruovaných izbách najstaršej v hlavnom meste depa Mius Tram, slúži na rovnaké účely. Denne prijíma od 15 do 30 tisíc návštevníkov, pre ktorých sú na jej území otvorené desiatky poľnohospodárskych obchodov, ktoré ponúkajú nákup čerstvých bioproduktov, ako aj ochutnávky jedál z nich v miestnych kaviarňach a reštauráciách.

Zákonodarcovia úprav nábytku

A rok Nisanov a Zarakh Iliev sa stali trendmi v oblasti obchodu s nábytkom na príklade prvého veľkého komplexu v Khimki, ktorý bol otvorený pred viac ako 20 rokmi. Špecializované centrum s rozlohou asi 140 tisíc metrov štvorcových je stále jedným z najväčších v Európe a na svete. Jeho nájomníci sú najznámejšími výrobcami. Podľa odborníkov majú časti skriniek a čalúneného nábytku v obchodnom centre, ľahké salóny, textilné a kobercové obchody taký bohatý sortiment, že dokážu uspokojiť aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Komplex má celkom asi 400 obchodných spoločností, ktoré ponúkajú výrobky od stoviek ruských a zahraničných výrobcov nábytku. Desiatky kaviarní a reštaurácií uľahčujú nákupy v hoteli Grand. Mladí návštevníci komplexu určite nájdu veľa zaujímavých vecí pre seba v detskej herni, kde sa o ne starajú profesionálni animátori. Okrem toho sa Grand pravidelne stáva platformou pre rôzne výstavy, semináre a konferencie.

Na základe vyššie uvedeného nie je nič prekvapujúce, že podnikatelia God Nisanov a Zarakh Iliev sa rozhodli rozšíriť úspešný obchod: 1. decembra 2019 sa vedľa stanice metra Prazhskaya otvoria ďalšie úplne prestavané a modernizované priestory bývalého nákupného centra Electronic Paradise. hypermarket nábytku - „Grand South“.

Podľa materiálov elektronických novín "Century"

Odporúčaná