obchodné

Ako inzerovať nákladnú dopravu

Ako inzerovať nákladnú dopravu

Video: Všetko pre nákladnú dopravu snehové frézy 2024, Smieť

Video: Všetko pre nákladnú dopravu snehové frézy 2024, Smieť
Anonim

Správna reklama je kľúčom k úspešnému podnikaniu. Obzvlášť dôležité je umiestňovanie a uznávanie potrieb spotrebiteľov v prípade vysokej konkurencie - v obchode, náklade atď.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete propagovať nákladnú dopravu, ktorá osloví cieľové publikum, urobte malý marketingový prieskum. Musíte zistiť, ktoré stránky navštevujú hlavne tí, ktorí hľadajú ťažké vozidlá. Jednoducho to môžu byť portály bezplatných utajovaných reklám alebo špecializované stránky, ktoré zverejňujú informácie o službách operátora za poplatok. Môžete požiadať administráciu portálu o štatistiku návštev, ako aj o koeficient účinnosti rôznych typov reklám.

2

Po výbere jedného alebo viacerých webov napíšte reklamu. Jasne naznačuje, aké služby poskytujete. Opíšte tonáž vozidiel a uveďte, či prepravujete náklad na veľké vzdialenosti. Ak máte ďalšie možnosti - ochrana nákladu, zasielateľská podpora, príprava podkladov na prepravu - toto by sa malo uviesť v oznámení. Na konci pridajte telefónne číslo kontaktu a e-mailovú adresu. Ak máte vlastnú stránku - zadajte ju.

3

Zverejnite správu na stránke bezplatných inzerátov a pošlite ju správe na platenom portáli. Náklady na ubytovanie zvyčajne zahŕňajú služby korektorov, ako aj špeciálne umiestnenie správy. Správa týchto stránok umiestňuje samotné reklamy.

4

Aktualizujte svoju reklamu na bezplatných webových stránkach každý týždeň. Potom budete vždy v prvých riadkoch vyhľadávania. Na platených stránkach je to zahrnuté v cene, preskupenie reklamy nastane automaticky raz týždenne, dvakrát, raz mesačne. Všetko záleží na tom, ktorý balík predplatného ste zaplatili.

5

Okrem stránok umiestnite reklamu v špecializovaných časopisoch venovaných nákladnej doprave. Toto je obzvlášť efektívne, ak máte veľkú spoločnosť, v ktorej existuje mnoho rôznych strojov. Čím väčšia je veľkosť reklamy v časopise, tým lepšie. Nezabudnite, že reklamné moduly umiestnené na pravom liste v pravom hornom rohu fungujú dobre. To je miesto, kde oči čitateľa prvýkrát upadnú, keď vezme časopis.

inzerovať bezplatnú prepravu

Odporúčaná