obchodné

Ako otvoriť IP v Moskve

Ako otvoriť IP v Moskve

Video: Xbox One S Teardown - Detailed Disassembly Guide 2024, Júl

Video: Xbox One S Teardown - Detailed Disassembly Guide 2024, Júl
Anonim

Postup pri štátnej registrácii samostatného podnikateľa v Moskve sa nelíši od iných subjektov federácie. Jedinou výzvou - Moskovčania nemusia predkladať doklady daňovému úradu, ktorý slúži na ich registračnú adresu, ale MIFNS-46 v Moskve.

Image

Budete potrebovať

  • - žiadosť o štátnu registráciu IP;

  • - pas;

  • - notárske služby;

  • - prijatie platby štátnej dane.

Návod na použitie

1

Formulár žiadosti o registráciu IP nájdete na internete. A v praxi je to realistickejší spôsob, ako to dosiahnuť, ako sa snažiť urobiť priamo v daniach. IFTS-46 má systém elektronických front a jeho rozdelenie zapojené do registrácie IP iba ​​prijíma dokumenty a nevydáva formuláre žiadostí. Nie sú verejne prístupné ani v spoločenskej miestnosti.

2

Vyplnenie žiadosti nie je nijak zvlášť ťažké. Nie je potrebné vyplniť oddiely, ktoré s tebou nesúvisia (napríklad pre maloletých a cudzincov, ak ste občanom Ruskej federácie nad 18 rokov).

V sekciách určených na vyplnenie notárom a daňovými zamestnancami by ste nemali písať nič.

3

Osobitná pozornosť si vyžaduje časť venovaná kódom OKVED. Malo by byť vyplnené na základe aktuálneho kódu OKVED kódov, ktorý sa dá ľahko nájsť na internete.

Počet kódov nie je obmedzený. Skutočnosť, že priestor je pre nich obmedzený, by nemala byť mätúca. Stačí si urobiť potrebný počet kópií tejto stránky. Nezabudnite ich zahrnúť do číslovania.

Je lepšie uviesť čo najviac kódov na základe toho, čo viete, čo plánujete urobiť a čo sa môže v budúcnosti vaše podnikanie rozvíjať.

Najskôr označte kód typu činnosti, ktorú chcete vykonať ako hlavnú.

4

Vytlačte vyplnenú žiadosť a navštívte notára. V jeho prítomnosti podpíšte dokument a zaistí váš podpis.

Na návštevu notárskej verejnosti budete potrebovať cestovný pas a peniaze. Priemerná cena tejto služby v Moskve je asi 1 000 rubľov.

5

Zošírite aplikačné listy zošívačkou. Na miesto upevnenia na zadnej strane nalepte papier s počtom hárkov, dátumom a podpisom. Na tento účel si môžete vziať aj samolepiaci papier na IFNS-46, priložiť ho k aplikácii a naplniť ho.

6

Zaplaťte štátny poplatok. Jeho veľkosť a podrobnosti o platbe môžete určiť vo svojom daňovom úrade na webovej stránke Federálnej daňovej služby mesta Moskva. Všetci majú prístup aj k vyplneniu potvrdenia na webovej stránke Federálnej daňovej služby Ruska (služba „Vyplnenie platobného príkazu“). Ako príjemca platby neuvádzajte svoju okresnú daň, ale MIFNS-46.

Uložte účtenku do svojho počítača, vytlačte a platte v najbližšej pobočke Sberbank.

7

Hotový balík dokumentov odneste na MIFNS-46, zoberte elektronický front a počkajte, kým sa vaše číslo neobjaví na tabuli.

Ak chcete prejsť na zjednodušený systém, spolu so žiadosťou o registráciu odošlite žiadosť o presun do STS. Forma tohto dokumentu môže byť na MIFNS-46 a vyplnená priamo na mieste.

Ak je všetko v poriadku, po piatich pracovných dňoch znova navštívite MIFNS-46. Tam dostanete osvedčenie o registrácii duševného vlastníctva a výpis z Jednotného štátneho registra podnikov.

Odporúčaná