ostatné

Ako kúpiť licenciu

Ako kúpiť licenciu

Video: Sygic GPS Navigácia pre Android - Ako kúpiť licenciu Premium 2024, Júl

Video: Sygic GPS Navigácia pre Android - Ako kúpiť licenciu Premium 2024, Júl
Anonim

Vlastníkom zbrane sa podľa zákona môže stať každý, kto dosiahol plnoletosť. O licenciu môžete požiadať v mieste bydliska v licenčných oddeleniach. Ak chcete získať licenciu na zbraň, musíte sa riadiť niektorými pravidlami, ktoré sa v jednotlivých regiónoch líšia, pretože každý región do zákona o zbraniach dodáva niečo vlastné.

Image

Návod na použitie

1

Mnohí dnes vydávajú licenciu na plynové zbrane. Získanie takejto licencie si vyžaduje dosiahnutie plnoletosti a povolenie na trvalý pobyt. Tí, ktorí chcú získať licenciu, by sa nemali registrovať ako užívatelia drog alebo v neuropsychiatrickom lekárni, trpieť chronickými a dlhotrvajúcimi ťažkými duševnými poruchami, mať v registri trestov alebo slúžiť na trestné konanie za úmyselný trestný čin. Výzvou je aj správny delikt spáchaný opakovane počas roka, ako aj slabý zrak.

2

Licenciu na zbrane bez byrokracie si môžete kúpiť kontaktovaním špeciálnych klubov, ktoré sa na tom podieľajú. Za týmto účelom musíte poskytnúť všetky potrebné dokumenty a zaplatiť určitú sumu peňazí. Nie každý si však chce kúpiť licenciu, niektorí ju radšej vyrábajú sami.

3

Získanie licencie na zbraň v zásade nie je ťažké, hlavnou vecou je zhromaždenie potrebných dokumentov a zaplatenie licenčných poplatkov. Z psychiatrie a narkológie získajte osvedčenia, že nie ste ich klientom. Za otázky bude potrebné zaplatiť. Muži v neuropsychiatrickom lekárni musia predložiť pridelené osvedčenie alebo vojenské ID.

4

Teraz urobte všeobecné lekárske osvedčenie (046), musíte zaň tiež zaplatiť. Vezmite tri osvedčenia, fotokópiu pasu a dve fotografie 3x4 urobené na matnom papieri a choďte na policajné oddelenie alebo oddelenie, kde vydávajú zbrane.

5

Na oddelení povoľovania a povoľovania prác (FRA) na stánku vyhľadajte bankové údaje týkajúce sa platenia daní. Zaplaťte licenčný poplatok cez Sberbank a vráťte sa na oddelenie. Vyplňte žiadosť a choďte domov. Licencia bude pripravená asi za mesiac. Potom choďte do obchodu so zbraňami a nakupujte zbrane. Vzor plynovej zbrane, číslo a séria, ako aj kaliber sa zaznamenávajú v licencii. Vráťte sa na oddelenie a zaregistrujte zbraň. Musíte to urobiť do dvoch týždňov.

Odporúčaná