Obchodná komunikácia a etika

Ako nájsť spoločnosť

Ako nájsť spoločnosť

Video: Swami Dayananda o tom, ako nájsť pokoj v duši a vykročiť na cestu k vnútornej slobode 2024, Júl

Video: Swami Dayananda o tom, ako nájsť pokoj v duši a vykročiť na cestu k vnútornej slobode 2024, Júl
Anonim

Existuje veľa situácií, keď je potrebné nájsť podnik. V oblasti podnikania bude pred uzavretím serióznej dohody užitočné skontrolovať protistranu, porovnať jej podrobnosti a umiestnenie. A mnoho osôb pred zamestnaním môže potrebovať skontrolovať prácu, v ktorej spoločnosti sú registrované.

Image

Návod na použitie

1

Federálna daňová služba poskytuje na požiadanie informácie o právnických osobách. Ak to chcete urobiť, obráťte sa na miestny inšpektorát Federálnej daňovej služby. Ak však chcete ušetriť čas a máte prístup na internet, použite podobnú službu na oficiálnej webovej stránke Federálnej daňovej služby. S touto službou môžete rýchlo nájsť spoločnosť.

2

Po návšteve webovej stránky Federálnej daňovej služby venujte pozornosť jej pravej strane, ktorá obsahuje užitočné a pohodlné služby. V tomto poli stránky sú tri karty s inou sadou služieb. Vyberte prvú kartu, medzi názvami nájdite službu „Skontrolujte sa a protistrana“ a kliknite na príslušný odkaz.

3

Akonáhle sa na informačnej stránke zapísanej v zjednotenom štátnom registri právnických osôb zobrazí päť polí, ktoré je možné vyplniť:

• OGRNING

• Názov podniku

• Adresa spoločnosti

• Región

• Dátum registrácie spoločnosti Vyplnenie všetkých polí je voliteľné. Vyplňte informácie o spoločnosti, ktorú poznáte, napríklad meno a jej adresa a kliknite na tlačidlo Hľadať.

4

V tabuľke s výsledkami vyhľadávania sa zobrazia všetky registrované právnické osoby, ktoré spĺňajú zadané kritériá. V liste nájdete spoločnosť a kliknutím na príslušný hypertextový odkaz zobrazíte všetky dostupné informácie o nej: dátum vytvorenia, umiestnenie, informácie o zmenách a doplneniach základných dokumentov, informácie o registrácii ako poistníkov a ďalšie.

Webová stránka Federálnej daňovej služby

Odporúčaná