management

Ako vybaviť kaderníctvo

Ako vybaviť kaderníctvo

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl
Anonim

Správne zavedená práca kaderníka si vyžaduje stálu dostupnosť niekoľkých špeciálnych predmetov a zariadení. Pred otvorením kaderníctva musíte urobiť zoznam všetkých potrebných vecí a vykonať nákup podľa tohto zoznamu.

Image

Návod na použitie

1

Holič by mal byť dobre osvetlený. Z pravého svetla závisí od kvality personálu a konečného vzhľadu klienta. V tejto situácii je najvhodnejšie prirodzené svetlo. Nie je však vždy k dispozícii v dostatočnom množstve. Ideálnou možnosťou je niekoľko žiaroviek s jasným, ale rozptýleným svetlom. V podmienkach takéhoto osvetlenia bude zamestnanec schopný správne určiť odtieň vlasov klienta a zvoliť správnu farbu.

2

Teplotný režim kaderníctva by mal zodpovedať 20 - 22 stupňov. V horúcom počasí je potrebné miestnosť chladiť. Túto úlohu zvládne systém vetrania alebo klimatizácie. Okrem chladenia pomôže vyčistiť vzduch kaderníka od plynných zvyškov kozmetiky. V prípade poruchy ústredného kúrenia v zime nainštalujte do miestnosti ďalšie ohrievače.

3

Pracovisko každého kaderníka je zvyčajne vybavené kreslom a toaletným stolíkom. Na predaj nájdete veľké množstvo modelov stoličiek. Vo väčšine prípadov ich spája prítomnosť mäkkého sedadla, operadiel a lakťových opierok. K dispozícii aj s opierkou na nohy. Stolička by sa mala otáčať, zdvíhať a klesať. Najpraktickejší plášťový materiál je vodeodolný. Štandardný stôl bude vybavený praktickými zásuvkami na uloženie náradia. Na stenu nad stolom musíte zavesiť veľké zrkadlo.

4

Poskytnite kaderníkom potrebné nástroje. Budú potrebovať nožnice na rezanie a riedenie, hrebene, kulmy, žehličky na vlasy, sušiče vlasov s dýzami, svorky, natáčky. Predám profesionálne vlasové prípravky. Každému kaderníkovi poskytnite súpravu rukavíc. Získajte kontajnery na permanentné a farbenie.

5

Na umývanie hlavy klienta sú v kaderníctve umývadlá. Aby ste chránili oblečenie zákazníkov a zamestnancov pred navlhnutím a znečistením, kupujte jednorázové a opakovane použiteľné uteráky, peignoiry a obrúsky.

6

Na zabezpečenie čistoty v kaderníctve budete potrebovať nástroje na čistenie miestnosti.

7

Keďže nikto nie je v bezpečí pred nepredvídanými situáciami, každý kaderník by mal mať k dispozícii prvú lekárničku.

Odporúčaná