Druhy činností

Ako otvoriť obchod s províziami pre detský tovar

Ako otvoriť obchod s províziami pre detský tovar

Video: Zarobte si 548 dolárov navyše začatím tohto bočného ruchu, aby ste si zarobili peniaze online ... 2024, Júl

Video: Zarobte si 548 dolárov navyše začatím tohto bočného ruchu, aby ste si zarobili peniaze online ... 2024, Júl
Anonim

Napriek preceňovaniu trhu s výrobkami pre deti sú ceny týchto výrobkov často neprimerane vysoké. Zároveň deti vyrastajú z odevov tak rýchlo, že nemajú čas sa opotrebovať. To je dôvod, prečo otvorenie obchodov so sporiteľníkmi má každú šancu stať sa ziskovým podnikom.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál;

  • - obchodné vybavenie;

  • - kancelárske vybavenie;

  • - internet.

Návod na použitie

1

Vyberte si miestnosť pre obchod so spotrebným tovarom. Ak sa vám podarí nájsť ho na prechodnom mieste, ziskovosť vášho podnikania sa iba zvýši. V praxi je však lepšie zvoliť lacný priestor pre obchod s potravinami, kam by väčšina zákazníkov mohla prísť osobitne. Na prácu budete potrebovať nákupnú zónu a malú miestnosť na prijímanie tovaru a ukladanie dokumentov.

2

Kúpiť obchodné vybavenie. Samozrejme nie je potrebný špeciálny dizajn pri absencii ďalších peňazí na obchod so spotrebným tovarom. Minimálne budete potrebovať police a konzoly. Okrem toho si kúpte kancelárske vybavenie: na počítači budete udržiavať databázu a inventár a na tlačiarni - tlačenky pre zákazníkov.

3

Stanovte ceny pre hlavné kategórie produktov. Analyzujte ceny v nových detských odevných obchodoch, ako aj v podobných šetrných obchodoch. Urobte si tabuľku nákladov na veci, vďaka ktorej môže každý z vašich zamestnancov ľahko prevziať prichádzajúci tovar za poplatok. Určite veľkosť provízie, ako aj prirážku k tovaru v závislosti od času, v ktorom bol v obchode.

4

Zapojte sa do propagácie reklamného obchodu, pretože úspech vašej firmy závisí od tejto fázy. Vytvorte si stránku na internete pomocou jedného z bezplatných zdrojov. Propagujte sa na tematických fórach týkajúcich sa detí. Inzerujte v tlači. Vytlačte reklamy a prilepte ich do blízkeho okolia. Distribuujte letáky do materských škôl a škôl.

Venujte pozornosť

Pri hodnotení prijímaného produktu starostlivo zvážte jeho vzhľad. Môže to byť trochu opotrebované, ale zjavné nedostatky, ako sú škvrny, môžu byť pre zákazníkov nepríjemné.

ako otvoriť materskú komisiu v roku 2019

Odporúčaná