management

Ako zariadiť váš obchod

Ako zariadiť váš obchod

Video: Mafia The City of Lost Heaven #10 Ten jeden obchod 2024, Júl

Video: Mafia The City of Lost Heaven #10 Ten jeden obchod 2024, Júl
Anonim

Výber nábytku a obchodného vybavenia pre obchod by mal podliehať ergonómii priestoru, bezpečnosti tovaru a pohodliu zákazníkov. Predtým, ako sa rozhodnete, ktoré konkrétne položky potrebujete, mali by ste vypracovať projekt technického návrhu. Mali by tak urobiť buď technológ na plný úväzok, alebo odborník pozvaný z externej spoločnosti. Väčšina dodávateľov pri kúpe vybavenia za určitú sumu ponúka túto službu ako bonus.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - projekt technického návrhu;

  • - nábytok;

  • - obchodné vybavenie.

Návod na použitie

1

Začnite s obchodom v nákupnej zóne. Pre obchod s kvalitným oblečením budete potrebovať demonštračné stojany, skrinky, vitríny, pulty, šatne, pohovky, aby ste mohli čakať na návštevníkov. Bezprostredné otvorenie obchodu s obuvou zabezpečte kreslá alebo kabíny, ktoré pohodlne sedí pri skúšaní na topánkach. Pre klenotný salón je dôležité nájsť štýlové a reprezentatívne vitríny s kvalitným osvetlením a špeciálne sklo odolné voči nárazom. Pri vybavovaní obchodu, v ktorom sa predávajú kvety, je potrebné zabezpečiť otvorené nízke police s nastaviteľnou vzdialenosťou medzi policami. Sú nevyhnutné, aby bolo možné vystaviť črepníkové rastliny rôznych výšok.

2

Ak otvárate obchod s potravinami, získajte chladiace skrinky a vitríny. Aj pre tento druh obchodu sú nástenné regály a pulty. Aby sa zabezpečilo, že nebudú ovplyvnené kvalitatívne vlastnosti potravín, je potrebné dôkladne preštudovať požiadavky na obchodné podmienky s nimi. Tento formát viac ako ostatní potrebuje správne vybavenie pre technické miestnosti. Bezpečnosť tovaru závisí od toho, či sa dodržiava teplotný režim a blízkosť tovaru.

3

Vyberte si svoj osvetľovací systém. Obchod sa často stáva, že vďaka správnemu svetlu sa darí lepšie ako jeho konkurenti. Pokiaľ ide o obchodné podniky, odborníci radia používať tandemové všeobecné výplňové osvetlenie a zdôrazňovať nákladovo najvýhodnejší produkt. Zvýraznenie najvýhodnejších pozícií svetlom vám umožní zamerať sa na nich pozornosť spotrebiteľov, prípadne na ďalšie zvýšenie predaja. Chladené vitríny s čerstvým mäsom alebo mäsovou gastronómiou majú zmysel zvýrazniť mierne ružovkasté svetlo. Ak budete postupovať podľa všetkých týchto jednoduchých odporúčaní, čoskoro vybudujete úspešnú prevádzkovú firmu.

Odporúčaná