Obchodná komunikácia a etika

Ako nájsť sponzora

Ako nájsť sponzora

Video: SPONZORING! Jak ho získat a co to obnáší? 2024, Júl

Video: SPONZORING! Jak ho získat a co to obnáší? 2024, Júl
Anonim

Existujú dva typy sponzorov. Niektorí majú peniaze na investície, ale nemajú dostatočné skúsenosti s hodnotením projektov. Investujú peniaze a strácajú ich. Iní sponzori kladú vysoké nároky na projekty a starostlivo ich vyberajú. Ak však splníte počiatočné podmienky, potom so sponzorom, ako je tento, sú takmer odsúdení na úspech. Títo ľudia kompetentne kontrolujú projekt a upozorňujú vás na chyby. Zvážte prípravu na stretnutie so sponzorom druhého typu.

Image

Návod na použitie

1

Opíšte postupný plán zavádzania myšlienky. Kým píšete plán osobne pre seba. Uveďte čísla, predpokladaný zisk.

2

Vytvorte bod rastu. Toto je miesto skúšobného predaja. Pre experiment je dočasný. Vašou úlohou je realizovať projekt podľa plánu a získať očakávaný zisk.

3

Analyzujte výsledok a vykonajte úpravy plánu. V skutočnosti môže niečo ísť úplne inak, ako sa zdalo. Teraz môžete urobiť skutočne dobrý plán, pretože ste zažili všetky ťažkosti.

4

Vytvorte druhý bod rastu. Teraz to pôjde inak. Vašou úlohou je vypracovať nuansy tak, aby sa plán stal skutočným sprievodcom krok za krokom.

5

Na základe prijatých čísel napíšte podnikateľský plán. Je čas vypracovať plán pre sponzora. Bude sa líšiť od štandardných plánov vypracovaných teoretikmi. Koniec koncov, čísla neberiete „zo stropu“. To je plán, ktorý bude atraktívny pre dobrých investorov.

6

Ukážte potenciálnemu sponzorovi plán. Za peniaze sa môžete obrátiť na kohokoľvek. Ak sa sponzor druhého typu stretne, nedá „obrat“ z dôvodu neprimeraných a nepreukázaných údajov.

Venujte pozornosť

Uvažovaný prístup vyžaduje čas, trpezlivosť a určité náklady. Ale obrátiť sa na sponzora, budete mať dôveru na základe výsledkov. Objaví sa úžasná odvaha.

Užitočné rady

Neboj sa, že si niekto nájde tvoj nápad. Vo svete existuje veľa nápadov, ale implementácia si vyžaduje osobu, ktorá sa tejto veci venuje. Nikto sa s vami nemôže vyrovnať lepšie ako vy.

Nedostatok sponzorov je katastrofálny

Odporúčaná