obchodné

Ako otvoriť ponuku

Ako otvoriť ponuku

Video: Woodward easygen-3000XT training Part 2: Installing localization software tool 2024, Júl

Video: Woodward easygen-3000XT training Part 2: Installing localization software tool 2024, Júl
Anonim

Vedenie akejkoľvek organizácie má záujem o získanie rôznych materiálov alebo služieb v tej najlepšej kvalite a za najnižšiu cenu. S tým môže pomôcť ponuka - forma konkurencie medzi dodávateľmi, počas ktorej je identifikovaný najlepší potenciálny partner organizácie.

Image

Návod na použitie

1

Podľa vášho názoru formulujte požiadavky na ideálneho dodávateľa. Zahŕňajú opis požadovaného produktu alebo služby vrátane ich funkčných výhod a maximálnych nákladov. Tiež sa rozhodnite, koľko produktu chcete súčasne objednať od dodávateľa. Okrem toho môžete diskutovať o dodacej lehote, ak je napríklad dôležité, aby ste okamžite dostali značné množstvo určitého druhu tovaru.

2

Vyberte stránku, na ktorú chcete umiestniť informácie. Najjednoduchší spôsob, ako to dosiahnuť, je na webovej stránke vašej organizácie. Ak sa však na takéto rozhodnutie obmedzíte, potom ak táto stránka nebude mať dobrý prenos, nebudete mať dostatok ponúk. V takom prípade vám pomôžu iné online stránky. Napríklad každá vládna organizácia, ktorá uskutočňuje výberové konanie, by mala zverejňovať informácie o tejto skutočnosti na osobitnej webovej stránke www.zakupki.gov.ru.Je to tiež možné, ale nie nevyhnutné, pre súkromné ​​spoločnosti. S touto informáciou získate najzaujímavejšie ponuky. Svoje informácie môžete tiež nechať na rôznych súkromných obstarávacích stránkach. Zvyčajne majú svoje vlastné webové stránky.

3

Vaše návrhy starostlivo preštudujte. Venujte pozornosť nielen podstate prezentácie, ale aj spoločnosti, ktorá sa chce stať vašim dodávateľom. Je vhodné zvoliť spoločnosti, ktoré sa osvedčili na trhu a existujú už dlhú dobu. V takom prípade získate veľkú záruku, že dodávateľ splní svoje povinnosti.

4

Po výbere optimálneho projektu kontaktujte dodávateľa, ktorého návrh sa vám najviac páčil. Uzatvorte s ním zmluvu, v ktorej sa stanovia všetky potrebné podmienky transakcie.

Odporúčaná