obchodné

Ako začať podnikať z druhej ruky

Ako začať podnikať z druhej ruky

Video: Ako začať podnikať + moja story | Startup za pakatel - Chris Guillebeau 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať + moja story | Startup za pakatel - Chris Guillebeau 2024, Júl
Anonim

Second hand môže byť pre svojho majiteľa veľmi výnosný obchod. Koniec koncov, použité odevy sú oveľa lacnejšie ako nové. Zároveň, ak správne pristupujete k založeniu tohto podnikania, potom spoločnosť určite neutrpí straty.

Image

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu, ktorá by mala mať plochu minimálne 40 m2. Najlepšie je prenajať si ho v obytnej štvrti alebo na ulici, ktorá sa nachádza bližšie k jednej z hlavných ciest. Najprv analyzujte umiestnenie konkurenčných firiem. Potom nájdite najvhodnejšie miesto na otvorenie obchodu.

2

Získajte potrebné vybavenie: stojany, vitríny, vešiaky, jednoduché stoly, balíky, registračné pokladnice. V priemere by ste mali očakávať, že na 1 m2 prenajatých priestorov musíte kúpiť 10 kg odevov. Z tohto dôvodu stojí za to kúpiť si všetky okná.

3

Zaregistrujte svoj z druhej ruky vo forme samostatného podnikateľa alebo LLC na daňovom úrade. Za týmto účelom zhromaždiť potrebnú sadu dokumentov, napísať vyhlásenie a zaplatiť štátny poplatok.

4

Nájdite spoľahlivých veľkoobchodných dodávateľov. Zabezpečte, aby boli dodávky nepretržité, aby bola cena tovaru prijateľná a aby tovar sám bol v perfektnom stave.

5

Nájdite správneho personálu. V obchode tohto typu musí byť obchodný pokladník, ochranka v obchodnom poschodí a upratovačka. Použitý konzultant spravidla nie je zamestnaný, pretože kupujúci by mali mať právo vybrať si vlastný tovar. V takom prípade si musí byť predajca-pokladník vedomý dostupnosti každého produktu.

6

Objednajte si dobrú reklamu alebo zorganizujte reklamnú kampaň priamo v obchode. Môžete vytvoriť špeciálne brožúry alebo letáky, ktoré pritiahnu zákazníkov alebo spustia reklamné bannery na internete alebo v televízii ihneď pre množstvo ľudí. Ak to finančné prostriedky umožňujú, môžete umiestniť billboard alebo zavesiť znamenie o bezprostrednom otvorení druhej ruky hneď vedľa vchodu do obchodu. Takto môžete prilákať prvých kupujúcich.

Odporúčaná