Obchodné riadenie

Ako pomenovať agentúru

Ako pomenovať agentúru

Video: Vyšetrovania, nástroje a techniky v oblasti počítačovej forenznej analýzy 2024, Júl

Video: Vyšetrovania, nástroje a techniky v oblasti počítačovej forenznej analýzy 2024, Júl
Anonim

Realitné kancelárie často dostávajú nedescriptové, nie príliš expresívne názvy. S najväčšou pravdepodobnosťou je to v dôsledku špecifík podnikania, ale so skúseným použitím techník vývoja mien môžete dať ktorejkoľvek spoločnosti zvukové meno.

Image

Návod na použitie

1

Vývoj mena sa nazýva pomenovanie. Najprv je potrebné analyzovať cieľové publikum, ktoré sa bude líšiť v závislosti od špecializácie vašej realitnej kancelárie. Prenajímate dom alebo ho predávate? Robíte oboje? Robíte dohody o prenájme nebytových priestorov pre kancelárie? Je tiež dôležité vziať do úvahy nominálnu cenu nehnuteľnosti, s ktorou pracujete.

2

Názov vašej agentúry by mal odrážať špecifiká vašej obchodnej línie. Nemali by ste to nazývať „Predaj domu!“ Ak sa zaoberáte transakciami iba v prenájme nebytových priestorov. Nie je potrebné nazývať agentúru nudným, anonymným menom, ktoré je už desiatky. Navyše sa na ne ľahko zabudne. Osoba môže ísť okolo vašej agentúry, prečítať si znamenie a nepamätať si ju. A už stratíte potenciálneho zákazníka.

3

Venujte pozornosť cieľovej skupine. Ak predávate lacné domy na okraji mesta alebo dediny, potom by ste nemali nazývať agentúru „Elite Real Estate“. Bohatý človek nebude chodiť do kancelárie pod názvom „Dostupné bývanie za prijateľné ceny“.

4

Skontrolujte na internete, aké agentúry už existujú vo vašom okolí, aké sú ich mená. Koniec koncov, mali by ste vyniknúť, mať lepšie meno ako ich. Urobte si zoznam týchto agentúr a ukážte pár známych, nechajte im odpovedať, s ktorou agentúrou museli pracovať? Ktoré z nich nesú najlepšie mená? Ktoré z nich sú úplne neznáme? Pri výbere názvu zvážte ich názor.

5

Po dodržaní predchádzajúcich odsekov môžete začať vymýšľať svoje vlastné mená. Napíš ich najmenej desať a začni prečiarknuť. Nechajte najvhodnejšie. Potom skontrolujte, či už nie sú pre toto meno zaregistrované nejaké internetové agentúry. Ak nie, zaregistrujte názov agentúry a začnite reklamnú kampaň.

Odporúčaná