obchodné

Ako pomenovať hardvérový obchod

Ako pomenovať hardvérový obchod

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 3 2024, Júl

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 3 2024, Júl
Anonim

Ak začínate s podnikaním, už ste si vybrali produkt, ktorý budete predávať, a chystáte sa otvoriť predajné miesto, pomyslite na jeho názov. Koniec koncov, ako viete, keď zavoláte loď, vypláva sa.

Image

Návod na použitie

1

Ak otvoríte jednoduchý hardvérový obchod, pravdepodobne nebude vhodný dlhý ozdobený názov. Potenciálny kupujúci, pri pohľade na znak, nechápe, čo presne váš obchod predáva, čo znamená, že do obchodu vstúpia iba tí najzaujímavejší (spravidla ide o starších ľudí, ktorých nákupy vám neprinášajú hmatateľné zisky).

2

Ak chcete prilákať cieľové publikum (a vo veľkej miere je to solventných občanov, najmä žien), dajte svojmu obchodu jednoduché a jasné meno. Elementárne označenie „železiarstvo“ vám môže urobiť dobrú prácu.

3

Ak sa vám toto „sovietske“ meno nepáči, skúste inú cestu. Zamyslite sa nad účelom rôznych potrieb pre domácnosť. Do domu spravidla prinášajú čistotu a pohodlie. Preto experimentujte s takými frázami ako je čistý dom, život a pohodlie atď. S najväčšou pravdepodobnosťou prídete s nejakým originálnym, ale zároveň tematickým názvom.

4

Ak si myslíte, že všetky krásne mená už boli rozobrané, môžete skúsiť inú možnosť. Viem: nikto nechce platiť za svoje nákupy veľkú sumu peňazí. Pozrite sa na popularitu obchodov reťazcov Kopeyka, Ruble Boom a Ekonom a vytvorte znamenie v tomto štýle.

5

Ak je tu zachytený problém, použite inú osvedčenú metódu. Zaveste nápis „Všetko pre domácnosť“ a na sklenenej obrazovke zobrazte kľúčové skupiny produktov. Ak vo vašom obchode nie sú otvory na okná, vonkajšiu stenu zatvárajte vonkajšou reklamou. Banner by mal mať tematický obrázok. Je ťažké poskytnúť akúkoľvek konkrétnu radu, pretože dizajn obchodu závisí výlučne od vášho vkusu. A ak sami neveríte, požiadajte o radu niektorého dizajnéra, určite vám to povie.

Odporúčaná