obchodné

Ako predávať čalúnený nábytok

Ako predávať čalúnený nábytok

Video: Čalounění nábytku 2024, Júl

Video: Čalounění nábytku 2024, Júl
Anonim

Čalúnený nábytok je neoddeliteľnou súčasťou každého moderného interiéru. Trh s moderným nábytkom je plný rôznych ponúk, počnúc skromnými zástupcami ekonomickej triedy až po exkluzívne dizajnérske práce.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete úspešne predať čalúnený nábytok, pozrite sa naň očami kupujúceho. Osoba, ktorá prišla do vášho obchodu prvýkrát, nevie nič o vlastnostiach nábytku, ktorý predávate, pravdepodobne o čalúnenom nábytku vie veľmi málo. Vašou úlohou je predstaviť kupujúcemu všetky údaje a fakty, ktoré ho zaujímajú.

2

Ak k vám matka prišla s malým synom a chce si kúpiť pohovku pre vaše dieťa, určite by ste mali venovať pozornosť týmto výhodám svojich výrobkov: - pri výrobe predmetných modelov sa používali iba materiály šetrné k životnému prostrediu (to je veľmi dôležité pri výbere nábytku pre dieťa); - rám pohovky je vyrobený z odolných materiálov (zoznam). Preto, ak dieťa náhle začne na gauči skákať, pevné puzdro zostane nezranené, - poťah na pohovku je vyrobený z odolných materiálov odolných proti opotrebeniu. Zipsy na obale vám umožnia vybrať a umyť ich podľa potreby, - na pohovke nie sú žiadne ostré traumatické súčasti, všetky upevňovacie prvky (skrutky, matice, podložky atď.) Sa pod krytom odstránia.

3

Po uvedení najdôležitejších vlastností tohto klienta prejdite na ukážku. Rozoberte pohovku, pričom dbajte na to, aký pohodlný a priestranný je vnútorný priestor na posteľnú bielizeň, čo je ergonomická matraca na spodnej časti pohovky. Nezabudnite pozvať zákazníkov, aby si sadli a osobne posúdili kvalitu vášho čalúneného nábytku.

4

Ak je váš klient mužom stredného veku a je o ňom známe len veľmi málo, venujte pozornosť technickým výhodám nábytku. V tomto prípade budú rozhodujúce tieto faktory: - pevnosť, - funkčnosť, - odolnosť existujúcich mechanizmov proti opotrebeniu, - materiály, ich technické vlastnosti v porovnaní s konkurenčnými výrobcami (samozrejme bez pomenovania konkrétnych značiek).

5

Pamätajte si - predaj čalúneného nábytku vám prinesie slušný príjem, kombinuje dokonalé znalosti o výrobkoch s individuálnym prístupom ku každému zákazníkovi.

Odporúčaná